Євробачення-2024: яке місце прогнозують букмекери Україні після Нацвідбору

alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria представлятимуть Україну на Євробачені-2024
фото: Суспільне Євробачення

Наприкінці січня шанс України на перемогу оцінювали в 9-10%, однак із перших днів лютого це число почало зростати

Після фіналу українського нацвідбору на Євробачення-2024 букмекери оновили свої прогнози щодо переможця на самому пісенному конкурсі. Україні, як і раніше пророкують перемогу, однак уже з більшою ймовірністю. Про це свідчать дані букмекерів.

Зараз шанси українських представниць, якими стали alyona alyona і Jerry Heil, перемогти на Євробаченні становлять 19%. До національного відбору Україні прогнозували перемогу з ймовірністю 12%.

Євробачення-2024: яке місце прогнозують букмекери Україні після Нацвідбору фото 1
фото: eurovisionworld.com

Друге місце букмекери віддали Великій Британія. Шанси на перемогу цієї країни – 8%. На третьому місці в списку букмекерів опинилася Італія (7%). Четверту сходинку посіла Ісландія (6%), а закриває п'ятірку лідерів Ізраїль (6%). 

Зазначимо, що наприкінці січня шанс України на перемогу оцінювався в 9-10%, а вже із перших днів лютого це число почало зростати.

Більшість країн ще не обрали свого представника на «Євробачення-2024», тому прогнози букмекерів можуть змінитися після результатів національних відборів.

Нагадаємо, переможцями національного відбору на Євробачення-2024 стали alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria. Вони отримали високі бали від журі та глядачів і тепер представлятимуть Україну у Швеції. 

Трансляція Національного відбору Євробачення-2024 цьогоріч запам'яталася глядачам не лише колапсом голосування за артистів у застосунку «Дія». Мережа обговорює ще кілька нюансів, які були помітні під час ефіру.

Як відомо, ведучими нацвідбору цьогоріч стали співачка Юлія Саніна, гуморист Василь Байдак та ведучий Тімур Мірошниченко. Судили учасників: Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець, який також жодного стосунку до конкурсу не мав. До речі, Данилко здивував глядачів неординарним зовнішнім виглядом під час трансляції, який він пояснив тим, що напередодні мав «п’яну бійку».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: