Олена Зеленська зізналася, чому стримувала радість, дізнавшись про звільнення Херсона

Олена Зеленська: Потрібно використовувати кожну можливість, щоб бути почутими
Фото: Інстаграм Зеленської

Дружина президента Зеленського робить все, щоб «люди за кордоном не звикали до того, що відбувається в Україні»

Перша леді України Олена Зеленська на своїй сторінці в соцмережі зі своїм артзображенням у газеті Financial Times та розповіла, що поспілкувалася з журналістами видання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

«Із кореспондентом ми зустрілися за три дні після звільнення Херсона – як і всі українці, тоді я відчувала невимовну радість від новин, хоч і намагалася її стримати: бо ми розуміли, які звірства знайдемо після окупантів. Скільки болю доведеться побачити, – пише Зеленська в Інстаграм. – Цей біль у новинах з України може втомлювати. Але, на жаль, ми не можемо вимкнути новини, адже тепер війна – наше життя. Моє найбільше побоювання – щоб люди за кордоном не звикали до того, що відбувається в Україні. Тому я не втомлюватимусь розповідати про це журналістам, на офіційних прийомах, щодня спілкуючись із колегами з-за кордону».

«Потрібно використовувати кожну можливість, щоб бути почутими, бо це запорука нашої підтримки. Саме про це вкотре наголошую у матеріалі Financial Times», – додала Зеленська.

Тим часом в інтерв’ю одній із найстаріших британських щоденних газет The Times Зеленська зізналася, що, як і у багатьох українців, у неї є родичі та знайомі в Росії, але вона припинила з ними будь-які контакти.

Вона додала, що ніхто з її друзів із Росії не зв’язався з нею за весь цей час: «Немає сенсу повертатися до тих діалогів, коли твоє власне життя і життя дітей і твоєї родини у великій небезпеці, і люди навіть не запитують, чи ти ще живий, я думаю, що такі стосунки закінчилися».

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська під час візиту до Великої Британії познайомилася з королем Чарльзом III, побувала на прийомі королеви-консорта Камілли та в гостях у прем’єр-міністра та його дружини.

Читайте також: Кошовий розповів, що написав Зеленському після промови у Конгресі та яку отримав відповідь

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: