Дизайнер Андре Тан розповів про п'ять модних трендів 2022 року

Андре Тан: Саме час почати підбивати підсумки
Фото: Інстаграм Андре Тана

Тан звернув увагу на речі, які будуть популярними і в наступному році

Дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в Інстаграм підбив модні підсумки року та перерахував п'ять трендів, які були найбільш популярними в 2022.

«Рік добігає кінця, і тому саме час почати підбивати підсумки, – модні підсумки, – пише дизайнер. – Фешн індустрія запропонувала нам багато трендів цього року, і було дуже складно виділити кілька, але я підібрав найбільш, як на мене, значущі:

1. Штани карго

Вільні штани у стилі мілітарі увірвалися до фешну світу цього року – вони зручні, практичні та дуже ефектно виглядають через свою брутальність на жіночій фігурі. Вільний крій, базові відтінки, велика фурнітура та кишені дійсно приваблюють, і тому не дивно, що вони стали однієї з базових речей гардероба багатьох.

2. Тотал лук

Монохромні образи або тотал луки знайшли безліч застосувань цього року як у повсякденному стилі, так і у вечірніх аутфітах – вони виглядають ефектно та лаконічно. Важливо, що тотал луки – це не тільки про однотонні комбінації, джинсовий та шкіряний тотал луки є не менш актуальними трендами (до речі, вони будуть популярні й наступного року).

3. Анімалістичні принти

Тваринні принти – більше, ніж тренд, вони дійсно поза часом. Але все ж таки те, що тигр був символом цього року стало визначним фактором, і тваринні принти, а особливо леопардові, набули неабиякої популярності.

4. Костюми вільного крою

Однозначно цей тренд фаворит багатьох. Цього року ми спостерігали метаморфози у жіночих костюмах із брюками. Разом із класичними костюмами, однобортними та двобортними піджаками, стали трендовими моделі креативного крою – з асиметричними жакетами та незвичайними брюками. І, звичайно ж, тренд на маскулінний крій, який робить жіночі костюми такими звабливими, надаючи витонченості та тендітності жіночому тілу.

5. Вирізи

Модна тенденція на вирізи чи cut-outs – це прояв жіночності. Цього року були на піку речі саме з незвичайними вирізами, які розташовувалися у незвичних місцях одягу, мали складну форму та виглядали оригінально.

Читайте також: Ані Лорак запросили виступити в київському метро

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: