Українка з найдовшим волоссям у світі потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Волосся Алії більше ніж на 92 см довше за її зріст
фото: guinnessworldrecords.com/Книга рекордів Гіннеса

Пасма Алії Насирової довші за найвищу людину у світі

Українка Алія Насирова потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найдовше волосся у світі. Довжина пасом в 35-річної жінки становить 257,33 см. Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Волосся Алії більше ніж на 92 см довше за її зріст, який становить 165 см. Її пасма навіть довші за найвищу людину у світі – Султана Кесена, зріст якого становить 251 см.

Як зазначила українка, вона лише злегка підстригала кінці, щоб зберегти волосся сильним і здоровим. Жінка надихнулася своїми матір'ю та бабусею, які також мали дуже довге волосся, а також казковою принцесою Рапунцель.

Насирова каже, що своїм рекордом хоче мотивувати людей «насолоджуватися людською красою і бути природними». 

«Я сподіваюся, що моя історія надихне читачів полюбити свою природну красу. Я художниця і вірю, що кожна людина прекрасна, навіть якщо вона має «інакший» вигляд», – додала вона.

Зараз українка жінка живе у Словаччині й заробляє на життя як художниця та графічна ілюстраторка, а також працює як модель із довгим волоссям.

Нагадаємо, харків’янин Леонід Станіславський потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найстарша людина, яка досі бере участь у тенісних турнірах.

Як повідомлялося, у Харкові українець, військовослужбовець, старший лейтенант Дмитро Косатий встановив два світових рекорди: «Найбільша кількість віджимань на кулаках за 60 секунд» та «Найбільша кількість підтягувань за три хвилини».

До слова, у Венесуелі помер найстарший чоловік у світі Хуан Вісенте Перес Мора. Йому було 114 років та 339 днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: