Відомий блогер мобілізувався до лав ЗСУ

Тайлер Андерсон вів YouTube-канал Geek Journal, що спеціалізується на оглядах українських та світових фільмів
фото з відкритих джерел

Олексій Шкробинець закликав своїх підписників до персональної відповідальності

Український відеоблогер Олексій Шкробинець, більш відомий широкому загалу як автор YouTube-каналу Geek Journal Тайлер Андерсон, повідомив про вступ до лав Збройних сил України. Про це він написав на своїй сторінці в Telegram у неділю, 21 квітня.

«Страшні втрати стались на ютубному фронті… бо як ви вже зрозуміли… я подався до лав ЗСУ!.. Останнє відео на цьому каналі було про персональну відповідальність, і я своїм прикладом хочу показати, що її повинні брати всі. В тому чи іншому вигляді», – написав він.

«Я вважаю, що якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь-якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім, хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні 2 роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти», – написав блогер.

Тайлер Андерсон повідомив про вступ до лав Збройних сил України
Тайлер Андерсон повідомив про вступ до лав Збройних сил України
фото: Geek Journal/Telegram

Зазначимо, що YouTube-канал Geek Journal спеціалізується на оглядах українських та світових фільмів, а також обговоренні актуальних новин. Станом на 21 квітня 2024 року на нього підписано 364 тис. користувачів. Відео набирають від кількох десятків тисяч до мільйона переглядів.

Раніше керівник із розвитку електронних послуг в Міністерстві цифрової трансформації Мстислав Банік підписав контракт з ЗСУ. 

Також український письменник, перекладач, засновник YouTube-каналу «Твоя Підпільна Гуманітарка» Остап Українець мобілізувався до лав Збройних сил України. 

До слова, письменник, музикант і волонтер Сергій Жадан має намір мобілізуватися до лав бригади Національної бригади України «Хартія».

Нагадаємо, український музикант Сергій Сілаков, більш відомий під псевдонімом thekomakoma, поповнив лави української армії. 

Сілаков розмістив відео, у якому постав у військовій формі та попросив прихильників задонатити на потреби його батальйону.

Також фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який від початку повномасштабної війни боронить Україну зі зброєю в руках, заявив, що чоловікам не варто чекати повісток, а потрібно йти на фронт добровольцем. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: