Кошовий розповів, що написав Зеленському після промови у Конгресі та яку отримав відповідь

Кошовий про Зеленського: Я йому написав, що він знову поставив увесь світ на вуха
Фото: РБК

Євген Кошовий підтримує стосунки з другом, який став президентом

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий у студії програми Сніданок з 1+1 розповів, що після історичної промови Володимира Зеленського у Конгресі США написав йому повідомлення та отримав відповідь.

«Промова світового рівня. Я дивився не повністю, потім читав усі тези й весь той посил, які він давав у Конгресі. Я йому написав, що він знову поставив увесь світ на вуха. Він відповів. Написав: «Дякую». І емодзі. Повернеться, розпитайте його самі про всі враження», – пошуткував Кошовий.

Телеведучий Руслан Сєнічкін запитав, чи плануються у «Кварталі» якісь жарти про Володимира Зеленського. «От зараз, коли він сказав, що йому ніхто не готує сніданки, буде у нас такий номер», – відповів Кошовий та нагадав про ще один привід для номеру: відео, на якому Зеленський цілує Пелосі.

Раніше «Главком» писав, що в мережі розгорнулися дебати через одяг Зеленського під час візиту до США.  На офіційній сторінці Зеленського в соцмережі активно обговорюють, що президент для високих зустрічей обрав не костюм з краваткою, а мілітарі-стиль.

Українці традиційно розділилися у своїх оцінках зовнішнього вигляду президента: «Мені подобається, як пан Зеленський одягнений, показуючи всьому світу «Я приїхав із зони бойових дій; у моїй країні війна». Безсумнівно, в його гардеробі багато розкішних костюмів, але сьогодні він зробив правильний вибір», «Я надзвичайно пишаюся нашим президентом. Слава Україні. Навіть заради президента США Зеленський не змінював мілітарі-гардероб. Ще один сигнал у світ, а ці фото побачать багато хто», «Приїхав скромно та стримано одягненим у мілітарі. Думаю, це непоганий спосіб за допомогою деталей показати, що у нас – війна», – пишуть одні коментатори. Однак інші їх не підтримують: «У спортзал носять спортивний костюм, в окопах – камуфляж, вдома – халат, а на політичних зустрічах – краватку», «Порошенко час від часу вдягав форму, а такі, як ви, через це постійно влаштовували істерики по принципу «Яке має право?!» Зеленський постійно в мілітарі і вам все норм. Ось де крінж».

Читайте також: Святослав Вакарчук заспівав прямо на Антонівському мосту в Херсоні

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: