«Треба, щоб кожна людина вирішувала, воювати чи не воювати»: Скрипка висловився про мобілізацію

Олег Скрипка зауважив, що наразі в Україні агресивне інформаційне середовище
фото: РБК

Артист: Виловлювати людей на вулиці – це неправильно

Музикант Олег Скрипка переконаний, що кожна людина повинна мати право вирішувати, чи ставати до зброї, чи допомагати Україні в інший спосіб. Таку думку артист висловив у програмі «У ліжку».

На його думку, перш за все в Україні існує демократичне суспільство, тож незважаючи на те, які є закони, кожна людина для себе ухвалює рішення самостійно.

«Наприклад, мій гітарист, він вирішив іти на фронт, на передок, він воює з самого першого дня і він не може концертувати, тому що він реально на лінії фронту. А якщо музикант вирішує волонтерити, їздити на передок і грати, наприклад, в лавах культурного десанту, я думаю, що це теж корисна річ», – зазначив Скрипка.

За його словами, «виловлювати людей на вулиці – це неправильно». До того ж, це ЗМІ винні в негативному ставленні до мобілізації в частини суспільства.

«Мені скоро буде 60 років. Тобто це моє рішення, я можу вирішити: їхати на передок чи не їхати на передок. В мене діти, вони малі, вони ще не призовного віку. Це теж їхнє рішення буде: піти на передок чи не піти. Я вважаю, що треба, щоб кожна людина вирішувала, воювати чи не воювати. І виловлювати людей на вулиці – це неправильно. Те, що наші ЗМІ в основному розганяють хейт, це зменшує зацікавленість людей воювати за нашу країну», – наголосив він.

Олег Скрипка додав, що наразі в Україні мусить бути «в гарному розумінні правильна пропаганда, патріотична пропаганда».

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка зробив скандальну заяву, порівнявши французьких жінок з українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Артист наголосив, що батьки повинні виховувати дівчат господинями та вчити їх поважати чоловіків.

Пізніше Скрипка заявив, що фемінізм та ЛГБТ впливають на рівень популяції. Він додав, що не проти представників та представниць цих спільнот, але сам виступає «за здорове суспільство».

Пізніше Скрипка через свої заяви про жінок, фемінізм та ЛГБТ потрапив під хвилю критики. Він назвав це «інформаційними атаками» та попросив про підтримку. Музикант опублікував відео, у якому звернувся до шанувальників та попросив у них допомоги. Співак поскаржився на ворожий «інформаційний фронт».

Читайте також: Олег Скрипка розповів, де навчаються та ким планують стати його сини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: