Відомий танцюрист Назар Грабар повідомив, що на фронті загинув його рідний брат

Назар Грабар зі своїм братом
фото з відкритих джерел

Ілля та Назар знаходилися на війні з перших місяців вторгнення

Український танцюрист, учасник балету співачки Світлани Лободи, якого всі добре пам'ятають кліпом «Твои глаза», Назар Грабар повідомив, що на війні з РФ загинув його рідний брат Ілля. Про це артист написав на своїй сторінці в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ACTOR | MODEL | DANCER (@nazargrabar)

«Це мій брат! Це мій герой! Моє натхнення і моя найбільша опора! Він віддав життя за те, що любив. За свою родину, країну, наше майбутнє. Я запам'ятаю тебе таким. Незламним і сильним. Навіть у найстрашніші моменти ти завжди давав мені силу та віру в те, що все буде добре! Я люблю тебе! І завжди любитиму!»,  – написав Назар.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марія Урста (@mariaursta)

Раніше Назар розповідав, що його брат цього літа зіграв весілля. Він намагався переконати його залишитися вдома, однак той заявив, що не відпустить брата самого на війну. «Так само, як і я б його самого не пустив», – додав Назар.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марія Урста (@mariaursta)

«Пора напевно сказати про це, бо час і світ невблаганний, і мені не вдається залишити це горе тільки собі…Мій любий чудовий хлопчику! Твоя усмішка назавжди буде зі мною. Війна забрала твоє життя. Ти пішов і забрав з собою найбільшу частину мене. Я любитиму тебе завжди, мій усміхнений козаче! Не запитуйте будь ласка нічого. Всю інформацію про прощання ми надамо пізніше», – написала в соцмережі дружина загиблого Марія.

Раніше «Главком» писав, що російські окупанти знищили будинок Назара Грабара. Артист родом із Бучі, у нього там була квартира в одному із ЖК. «У мене більше немає дому. У моєму будинку був штаб російських солдатів. Саме в моїй квартирі. Усе винесли. Але це не найстрашніше. Навколо житлового комплексу лежать тіла молодих людей, таких, як я, віком, пов'язані та розстріляні. Російські солдати, хоч це не солдати, це просто нікчеми. Ви навіть не тварини, навіть тварин є співчуттям. Ви просто чмо, яке прийшло красти сковорідки та телевізори у мирних людей та їх розстрілювати. І ви називаєте себе другою армією у світі? Ви вже програли цю війну», – каже Грабар.

Читайте також: Продюсер пояснив, чому українці продовживатимуть любити Винника та Потапа, які втекли від війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: