Ані Лорак запросили виступити в київському метро

Співачці пишуть в коментарях: Кароліна, себе не обдуриш
Фото: Інстаграм співачки

Опальна співачка написала в мережі про мрію зібрати разом родину та отримала гнівні відгуки

Співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україну та продовжує гастролювати в Росії, несподівано згадала про сімейні цінності та про своїх родичів в рідній країні та отримала гнівні коментарі від українців.

«Як було б чудово зібрати всю мою сім'ю разом знову. Мої найкращі побажання і любов кожному», – написала співачка на своїй сторінці в Інстаграм. До посту виконавиця додала фото себе любимої на тлі новорічної ялинки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Українці відповіли співачці обурливими коментарями: «Так у чому ж справа? Велком! Встигнете на черговий обстріл! У метро всі разом зберемося і мрія здійсниться. Там часто трапляються Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Святослав Вакарчук. Нудно не буде! Поспіваєте. Чекаємо!», «Запрошуємо до Маріуполя!», «Ви, ті українці, що поїхали в расію, своїм мовчанням підтримували Путіна і війну в Україні, а тепер хочете бути з сім'єю. Вам закрито дорогу додому», «Збирайтеся десь на сході Батьківщини, так родинно, затишно!», «Приїжджайте до Києва, під сиренами посидіть і ракетними ударами. А як ми всі мріємо зібратися всі своєю родиною…. А ви живете серед убивць і насильників, і ще їм виспівуєте», «Почніть говорити правду, Кароліна. Деяким українцям ніколи вже не зібрати свої сім'ї разом… Люди вмирають. Знайдіть у собі сили та почніть допомагати Україні!», «Кароліна, себе не обдуриш. Я вірю, що тобі хотілося кричати про припинення війни, але, на жаль, ти промовчала. Чомусь ти так зробила, хоча ми всі чекали. Що тебе зупинило? Вірю, що ти хотіла. Бажаю знайти розуміння із собою», «Приїжджай до Херсона, там теж сім'ї збираються, впізнати загиблих родичів, яких убив «російський світ».

За повідомленнями ЗМІ, родичі співачки – батьки та брат – знаходяться в Україні. Колишній чоловік Ані Лорак продовжує жити та працювати в Києві. Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу є громадянином Туреччини, тому без перешкод міг перетнути український кордон з початком російської агресії. Однак чоловік зі своєю дівчиною залишається в Києві та каже, що не планує виїжджати в більш безпечне місце. Мурат часто зустрічається з дочкою, котру народила Лорак.

Читайте також: Продюсер Вітні Г’юстон розкрив подробиці її загадкової смерті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: