Олена Зеленська зустрілася з Королем Чарльзом ІІІ у Лондоні

Світлинами історичної зустрічі Олена Зеленська поділилася в соцмережах
фото з відкритих джерел

Разом з королем дружина президента завітала до Українського католицького собору в Лондоні

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з королем Чарльзом ІІІ у Лондоні. Про це дружина українського президента повідомила у своїй соцмережі.

«Мала честь особисто зустрітися з Його Величністю королем Чарльзом ІІІ. Разом завітали до Українського католицького собору в Лондоні, на території якого розташовано й лондонський Ukrainian Welcoming Centre. Уже не вперше Його Величність знаходить час і теплі слова, щоб підтримати вимушених переселенців з України: нещодавно він відвідував їх у Шотландії, ще раніше – в Румунії», – розповіла Зеленська.

Раніше «Главком» писав, що перша леді України Олена Зеленська, яка перебуває з візитом у Лондоні, побувала на прийомі у Букінгемському палаці, який організувала британська королева-консорт Камілла. На зустрічі також були королева Бельгії Матильда, королева Йорданії Ранія, кронпринцеса Данії Мері, перша леді Сьєрра-Леоне Фатіма Біо та інші поважні гості.

Днем раніше Олена Зеленська побувала в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. Вона зустрілася із новим прем'єр-міністром країни Ріші Сунаком та його дружиною Акшатою Мурті. Акшата Мурті зустріла Олену Зеленську біля входу до резиденції. Вони прикрасили різдвяну ялинку, встановлену перед будинком прем'єр-міністра.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: