Олена Зеленська зізналася, чи спілкується з рідними у Росії

Під час зустрічі в редакції
фото з відкритих джерел

Дружина президента Зеленського дала велике інтерв’ю The Times

Перша леді України Олена Зеленська у своєму телеграм-каналі повідомила, що під час візиту до Великої Британії дала інтерв’ю одній із найстаріших британських щоденних газет The Times.

Зокрема, на питання, чого Україна потребує від Великої Британії найбільше, дружина президента відповіла, що всього – підтримки, генераторів, прийому наших вимушених переселенців, проте понад усе – зброї для захисту наших будинків, шкіл, лікарень, енергооб’єктів і їх працівників від російських ракет.

У розмові з редактором Еліс Томпсон перша леді України зізналася, що, як і у багатьох українців, у неї є родичі та знайомі в Росії, але вона припинила з ними будь-які контакти.

«Звичайно, винен Путін, але без підтримки російського народу він не зміг би зробити це в такому масштабі. У мене там є родичі, але ми не спілкуємось. Ці стосунки закінчилися повністю», – розповіла Зеленська.

Вона додала, що ніхто з її друзів із Росії не зв’язався з нею за весь цей час: «Немає сенсу повертатися до тих діалогів, коли твоє власне життя і життя дітей і твоєї родини у великій небезпеці, і люди навіть не запитують, чи ти ще живий, я думаю, що такі стосунки закінчилися».

«Утома від війни? Це саме те, чого хоче Росія. Вона чекає, що світ втомиться від тривожних новин. Це було б як дозвіл робити все, що їй заманеться, – і не лише з нами. Адже ця війна не просто напад і протистояння. Це боротьба протилежних світоглядів. Із нашого боку це війна за правду й людські цінності. За саме життя», – додала Зеленська у телеграм-каналі.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська під час візиту до Великої Британії познайомилася з королем Чарльзом III, побувала на прийомі королеви-консорта Камілли та в гостях у прем’єр-міністра та його дружини.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: