Шакіра встановила ляльку-відьму на балконі навпроти будинку матері Жерара Піке

Співачка та її колишня свекруха – сусідки
фото з відкритих джерел

За чутками, відносини Шакіри та Бернабеу зіпсувалися через те, що та охоче прийняла нову пасію сина

Співачка Шакіра встановила ляльку-відьму завбільшки з людський зріст на балконі свого будинку в Іспанії таким чином, щоб вона «дивилася» на особняк матері футболіста Жерара Піке, з яким розлучилася виконавиця. Про це пише Daily Mail.

Крім того, сусіди співачки повідомляють, що вона включає свою нову пісню на повну гучність, тож її може чути вся округа. Нагадаємо, що в цій пісні Шакіра висміює Піке, який зрадив її з 23-річною студенткою Кларою Чіа Марті.

У тексті завуальовано згадується і мама Піке Монтсеррат Бернабеу, яку той «залишив колишній коханій як сусідку». За чутками, відносини Шакіри та Бернабеу зіпсувалися через те, що та охоче прийняла нову пасію сина. Проте Монтсеррат раніше оцінила творчість колишньої дівчини Жерара, поставивши лайк її новому треку в соцмережі.

Тим часом Жерар Піке потролив співачку Шакіру, яка висміяла його в новій пісні. Шакіра співає про те, що її коханий «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex на Casio», проводячи аналогію між люксовими та бюджетними брендами. Жерар Піке у відповідь зачепив колишню під час стриму, присвяченого організованій ним медіалізі Kings League. Футболіст повідомив, що Kings League уклала контракт з Casio, і подарував усім присутнім годинник цього бренду, заявивши, що вони дуже хороші і «прослужать все життя». Його слова викликали вибух сміху. І це був не єдиний жарт на адресу Шакіри.

Про розставання зіркової пари було оголошено у червні минулого року. ЗМІ повідомляли, що співачка дізналася про зради, після чого футболіст переїхав до своєї старої квартири. У листопаді співачка та футболіст досягли домовленості про умови опіки над двома спільними синами, які проживатимуть з матір'ю в Майамі.

Читайте також: Брітні Спірс оскандалилася в одному з ресторанів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: