Брітні Спірс оскандалилася в одному з ресторанів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Чоловік співачки не міг довго виносити буйну поведінку дружини і втік з ресторану

В одному з ресторанів Лос-Анджелеса стався інцидент за участю Брітні Спірс та її чоловіка Сема Асгарі. За словами очевидців, співачка несподівано почала дивно поводитися – активно жестикулювати і голосно говорити щось незрозуміле.

За однією з версій, таку реакцію викликало те, що інші відвідувачі закладу дізналися Брітні та почали знімати її на камеру. У розпорядженні таблоїда TMZ опинилося відео, в якому Спірс намагається сховатися за меню.

Так чи інакше, Сем Асгарі не зміг довго виносити буйну поведінку дружини, яку один із свідків назвав «маніакальним епізодом», і втік з ресторану. Співачка продовжила обурюватись і кричати, розмахуючи меню. Через кілька хвилин артистка все ж таки заспокоїлася, встала і разом з охоронцем покинула заклад. Охоронець через якийсь час повернувся, щоб сплатити рахунок.

Після того, як новини про інцидент поширилися в інтернеті, Брітні виклала в соцмережі відео, в якому вона танцює в білій сукні під пісню I Touch Myself австралійського рок-гурту Divinyls і кілька разів показує в камеру середній палець. Передплатники співачки вважали, що таким чином вона відреагувала на гучні заголовки у ЗМІ та нетактовність людей, які знімали її без дозволу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: