Стала відома вартість корони переможниці конкурсу «Міс Всесвіт 2022»

Корону створила швейцарська компанія найвищого ювелірного мистецтва Mouawad
фото з відкритих джерел

Американка Р'Боні Габріель, окрім почесного титулу, отримала унікальну корону

У Новому Орлеані обрали нову «Міс Всесвіт». Титул здобула 28-річна американка філіппінського походження Р’Бонні Габріель з США.

Переможниця конкурсу «Міс Всесвіт-202» американка Р'Боні Габріель, окрім почесного титулу, отримала унікальну корону під назвою «Сила добра». Прикрашена 993 діамантами, сапфірами вагою 110,83 карати та білим діамантом (у центрі) вагою 48,24 карати, повідомляє Moneycontrol.

Від її основи піднімаються «хвилі», що відображають «імпульс змін» у світі. А у верхній частині знаходиться сапфір королівського синього кольору, що символізує, що добро може бути досягнуто невпинними зусиллями та надією на світле майбутнє.

Корону створила швейцарська компанія найвищого ювелірного мистецтва Mouawad. Вартість прикраси складає $5,58 млн.

Р’Бонні Габріель є генеральним директором власної екологічної лінії одягу R'Bonney Nola. Також вона проводить уроки шиття для жінок, які пережили торгівлю людьми та домашнє насильство. Вона сьома американка, яка виграла конкурс. В Інстаграмі у нової «Міс Всесвіт» 224 тисяч підписників.

Відповідаючи на запитання, які зміни вона хотіла б внести до конкурсу, Габріель запропонувала збільшити максимальний вік претенденток на корону. «Мені 28 років. І я найстарша з учасниць. Моя улюблена фраза: «Якщо не зараз, то коли?» Тому що як жінка, я вважаю, що вік не визначає нас. Це не завтра, це не вчора, а зараз. Час настав зараз», – сказала вона.

Читайте також: Футболіст Жерар Піке затролив співачку Шакіру, яка висміяла його в новій пісні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: