Шакіра звернулася до Жерара Піке в новій пісні: Проміняв Rolex на Casio

Пара жила у цивільному шлюбі та виховувала двох спільних синів
фото з відкритих джерел

Футболіст вже з'являється на публіці з новою коханою – студенткою Кларою

Шакіра записала нову пісню іспанською мовою, в якій натякнула на зраду колишнього коханого Жерара Піке. Шакіра та Піке розлучилися через те, що він зрадив їй з 23-річною Кларою Чіа, яка зовні схожа на саму Шакіру.

У пісні 45-річна Шакіра заявляє, що коштує «двох 22-річок» і додає, що коханий «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex на Casio», проводячи аналогію між люксовими та бюджетними брендами. Шакіра старша за свого колишнього коханого на 10 років.

Крім того, у пісні є слова про те, що Піке кинув її у складній ситуації, залишивши «з журналістами біля дверей та боргами у податковій». «Ти думав, що зробиш мені боляче, але зробив мене сильнішим, – співає в пісні Шакіра. – Ти так старанно прикидаєшся чемпіоном, але коли я потребувала тебе, ти показав себе з гіршого боку». Вона також порадила колишньому коханому тренувати не лише тіло, а й мізки, і побажала «всього найкращого із її заміною».

Про розставання зіркової пари було оголошено у червні минулого року. ЗМІ повідомляли, що співачка дізналася про зради, після чого футболіст переїхав до своєї старої квартири. У листопаді співачка та футболіст досягли домовленості про умови опіки над двома спільними синами, які проживатимуть з матір'ю в Майамі.

Читайте також: Українці посварилися через вечірню сукню Вікторії Апанасенко для «Міс Всесвіт-2022»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: