Футболіст Жерар Піке затролив співачку Шакіру, яка висміяла його в новій пісні

Колишні кохані мають двох синів
фото з відкритих джерел

Про розставання зіркової пари було оголошено у червні минулого року

На днях співачка Шакіра записала нову пісню іспанською мовою, в якій натякнула на зраду колишнього коханого Жерара Піке. Футболіст не залишився у боргу.

Нагадаємо, що в треку, який співачка записала спільно з аргентинським діджеєм Bizarrap, є посилання на стосунки футболіста з 23-річною Кларою Чіа, з якою він зраджував Шакірі. Наприклад, Шакіра співає про те, що коштує «двох 22-річок», і додає, що її коханий «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex на Casio», проводячи аналогію між люксовими та бюджетними брендами.

Жерар Піке у відповідь зачепив колишню під час стриму, присвяченого організованій ним медіалізі Kings League. Футболіст повідомив, що Kings League уклала контракт з Casio, і подарував усім присутнім годинник цього бренду, заявивши, що вони дуже хороші і «прослужать все життя». Його слова викликали вибух сміху.

Це був не єдиний жарт на адресу Шакіри. Так, у якийсь момент до трансляції на Twitch підключився один із друзів Жерара, блогер DjMaRiiO, у футболці національної збірної Колумбії. Ймовірно, це було посилання на походження співачки Шакіри.

Про розставання зіркової пари було оголошено у червні минулого року. ЗМІ повідомляли, що співачка дізналася про зради, після чого футболіст переїхав до своєї старої квартири. У листопаді співачка та футболіст досягли домовленості про умови опіки над двома спільними синами, які проживатимуть з матір'ю в Майамі.

Нещодавно Шакіра опублікувала новорічне послання, в якому також натякнула на зраду Піке.

Читайте також: Названо причину смерті Вахтанга Кікабідзе

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: