Названо причину смерті Вахтанга Кікабідзе

фото з відкритих джерел

Народний артист Грузії помер сьогодні на 85-му році життя

Грузинський продюсер Раті Абзіанідзе розповів, що причиною смерті легендарного артиста Вахтанга Кікабідзе стали проблеми зі здоров'ям. Актор та виконавець помер у клініці у Тбілісі.

Абзіанідзе наголосив, що про хворобу артиста було відомо досить давно. У лікарняній палаті Кікабідзе знаходився вже кілька тижнів. «Дякую лікарям і персоналу, які зробили все, що могли, але, на жаль, ми виявилися безсилими. Це велика втрата для всіх», – заявив продюсер журналістам.

Народний артист Грузії Вахтанг Кікабідзе помер сьогодні на 85-му році життя. Громадянська панахида, за попередньою інформацією, пройде у четвер, 19 січня.

Артист розповідав, що в молодості ворожка напророчила йому рак мозку та швидку смерть. Якось Вахтанг Кікабідзе зізнався, що у 1980-х роках у нього справді діагностували рак мозку. Для тих часів це було рівносильним смертному вироку. Люди приходили до його будинку, щоб попрощатися. Але дружина Кікабідзе проганяла непроханих гостей і вірила, що чоловік упорається з недугою. Подружжя пройшло довгий шлях: дружина рік не відходила від хворого чоловіка, і йому вдалося перемогти хворобу – після курсу лікування рак відступив. Актор до різноманітних передбачень ставився зі здоровою часткою скептицизму. «Якби не Ірина, мене б і в живих зараз не було. Завжди, коли я мав критичні ситуації, вона була поруч, як скеля», – казав тоді Кікабідзе.

В жовтні 2021 року актор втратив дружину. Ірина померла після тривалої хвороби. Після смерті дружини артист не виходив на зв'язок із журналістами.

Читайте також: Померла акторка Інна Чурікова

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: