Кейт Міддлтон однією фразою виказала своє ставлення до мемуарів принца Гаррі

Принцеса Уельська дозволила собі натяк на ситуацію
фото з відкритих джерел

Офіційно королівська родина не коментувала шокуючих зізнань

Кейт Міддлтон та принц Вільям вперше офіційно з'явилися на публіці після виходу скандальних мемуарів принца Гаррі. Принц та принцеса Уельські відвідали благодійну організацію з охорони психічного здоров'я Open Door.

Під час учорашнього виходу Вільям і Кейт зіткнулися з питаннями репортерів, які хотіли знати, чи читали вони книгу Гаррі, але принц і принцеса з посмішкою проігнорували ці запитання. Офіційно королівська родина не коментувала шокуючих зізнань Гаррі, але є підозри, що принцеса Уельська дозволила собі натяк на ситуацію.

Увага преси привернула бесіда Кейт Міддлтон з одним підлітком, який розповів їй, що музична терапія (а в організації Open Door використовують мистецтво та танці для покращення психічного здоров'я) чудово допомагає йому висловити почуття. «Це краще, ніж промовляти це в атмосфері клініки», – зізнався юнак. «Так, розмовна терапія не працює для деяких людей, вона не для всіх. Дуже важливо мати низку методів лікування», – погодилася з ним Кейт.

Журналісти схопилися за цю фразу – її бурхливо обговорюють в пресі та в мережі. Багато хто вважає, що Кейт таким чином підколола принца Гаррі, який є шанувальником психоаналізу, за його одкровення. «Кого ж вона мала на увазі?» – іронічно пишуть журналісти у статті Daily Mail.

Треба сказати, що у своїй автобіографії принц Гаррі неодноразово посилається на терапію і навіть дякує безліч терапевтам. Принц Гаррі написав у своїй книзі, що зателефонував терапевтові після того, як його брат Вільям напав на нього під час сварки через Меган.

Читайте також: Шакіра звернулася до Жерара Піке в новій пісні: Проміняв Rolex на Casio

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: