На зірку «Сватів» напали в Києві: Намагалися витягти з машини

фото з відкритих джерел

Анна Кошмал каже, що їй вдалося вирватися тільки дякуючи свідкам інциденту

Акторка Анна Кошмал, яка зіграла одну з головних ролей в серіалі «Свати», розповіла, що на неї напали дво чоловіків. Про це акторка повідомила на своїй сторінці в соцмережі.

Як розповіла Анна Кошмал, вона поверталася додому за кермом авто, коли до неї причепилися двоє невідомих чоловіків. Незнайомці вимагали, аби актриса вийшла з машини та погрожували їй. Проте, на щастя, поруч з'явилися свідки інциденту і Ганна змогла вирватися від переслідувачів.

«Вчора пізно ввечері дорогою додому на мою машину напали двоє агресивних та неадекватних чоловіків. Кричали, намагалися вибити скло і дістати мене з машини. Один з них перекрив мені своїм позашляховиком дорогу, щоб я не могла проїхати. Я все ж таки проїхала, бо з'явилися свідки, але довго не могла прийти до тями», – написала Кошмал.

Раніше «Главком» писав, що Максим Галкін емоційно відповів зірці «Сватів», яка на камеру обізвала його сволотою. Російський гуморист Максим Галкін, який з початком війни виїхав з родиною до Ізраїлю та публічно виступає проти російської агресії, відповів актрисі Тетяні Васильєвій, яка в пропагандистському шоу «Емпатія Манучі» заявила, що шоумен вже давно збирався виїхати з Росії.

Читайте також: Музиканта, який обожнює Путіна та публічно сварився з Зеленською, звинуватили у нацизмі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: