Британка купила каблучку на барахолці за копійки, і забезпечила собі багату старість

Спочатку Дебра Годдард вважала, що перстень може коштувати близько 750 фунтів
фото: The Sun

Британка випадково дізналась, що купила на барахолці перстень із дорогоцінниим каменем вагою 26,27 карати

Жінка з Великої Британії на ім'я Дебра Годдард довела, що справжній успіх може чекати нас навіть на блошиних ринках. Підібравши каблучку зі «скляним діамантом» всього за 10 фунтів стерлінгів, вона несподівано виявила, що просте скло може перетворитися на справжній скарб. Про це пише The Sun.

Жінка віднесла прикрасу ювеліру для оцінки, а той, розглянувши камінь, виявив, що перед ним справжній діамант вагою 26,27 карата. Продавши його на аукціоні, Дебра отримала за каблучку цілих 470 тис. фунтів стерлінгів.

«Коли ювелір повідомив, що це діамант, я була шокована. Цілу ніч просиділа, дивлячись на обручку. Не знала, що робити», – сказала Дебра.

Каблучка з блошиного ринку принесла прибуток своїй новій власниці
Каблучка з блошиного ринку принесла прибуток своїй новій власниці
The Sun

Що стосується подальших планів, то Дебра вирішила використати частину суми на відпочинок та подарунки для матері: від поїздок у Лас-Вегас та Барбадос до розкішної шуби. Проте не всі гроші підуть на власні задоволення – Дебра також планує направити частину коштів на благодійність.

До слова, чоловік у Китаї випадково впустив у канаву обручку для нареченої свого сина за $190 тис. і найняв рятувальну команду для прочистки каналізації. Нещасний випадок трапився, коли чоловік намагався зняти прикрасу на відео, стоячи біля вікна.

Каблучка була виготовлена на замовлення. Чоловік планував подарувати його майбутній невістці на весіллі. Пошуки кільця рятувальною командою відбувались понад 72 години та привернули увагу багатьох глядачів. Після трьох діб пошуків нефритова каблучка була нарешті знайдена. Учасник пошукової групи сказав, що йому та його колегам платили по 500 юанів  (приблизно 2666 грн) на день за пошуки цього предмета.

Читайте також: Жінка виграла у лотерею $187 млн і була шокована поведінкою рідні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: