Меган Фокс у «голій» сукні-сітці здивувала поведінкою на приватній вечірці

фото з відкритих джерел

Акторка не захотіла позувати на камери разом зі своїм нареченим

37-річна американська акторка Меган Фокс прийшла на вечірку журналу Sports Illustrated Swimsuit Issue, яка проходила у Hard Rock Hotel у Нью-Йорку, в «голій» сукні-сітці з прозорими вставками в області живота і рук. Однак найбільше в луці артистки привертав увагу бюст, який ледь помістився у вбранні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Megan Fox Italia 🇮🇹 (@meganfox_italy)

На цій же вечірці був присутній 33-річний репер Machine Gun Kelly, з яким заручена акторка. Щоправда, на червоній доріжці закохані поводилися так, ніби вони й не знають одне одного. На камери артисти позували окремо. Подейкують, що так захотіла Меган. Артистів лише кілка разів за весь вечір бачили разом.

Шанувальники Меган Фокс та її нареченого вже кілька місяців чекають на спільні фото пари. Відколи в мережі з’явилися чутки про проблеми у їхніх стосунках, майбутнє подружжя тримається один від одного трохи відсторонено. Причиною такої холодності нібито стала зрада репера. Фокс навіть видалила спільні фото з коханим із соцмережі. Акторка та музикант почали зустрічатися у травні 2020 року, коли Меган розлучилася зі своїм чоловіком Браяном Остіном після 10 років шлюбу та трьох спільних дітей.

Незважаючи на те, що Меган вважається однією з найсексуальніших жінок у світі, вона розповіла Sports Illustrated, що завжди соромилася свого тіла: «У мене дисморфія тіла. Я ніколи не бачу себе такою, якою мене бачать інші люди. У моєму житті ніколи не було моменту, коли б я любила своє тіло… Це безумовно не було пов'язане з навколишнім середовищем, тому що я виросла в дуже релігійному. середовищі, де тіла навіть не визнавалися. Я думаю, що шлях любові до себе буде нескінченним».

Читайте також: Український бренд вразив зухвалими костюмами для «улюблених італійців-поганців» Måneskin»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: