Музиканта, який обожнює Путіна та публічно сварився з Зеленською, звинуватили у нацизмі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Колишній фронтмен рок-гурту Pink Floyd оскандалився з концертом в Берліні

Поліція Берліна розпочала перевірку щодо британського музиканта Роджера Уотерса, колишнього фронтмена рок-гурту Pink Floyd. На концертах в Берліні в середині травня один із костюмів Уотерса був, на думку правоохоронців, схожий на нацистський мундир.

Уотерс вийшов на сцену в чорному шкіряному плащі з червоною пов'язкою, що нагадує форму офіцерів СС (на пов'язці при цьому була зображена не свастика, а схрещені молотки). Після цього музикант узяв у руки автомат, схожий на німецький «Шмайссер», і почав «палити» у бік аудиторії.Поліція заявила, що перевірить на виправдання нацизму як концерти, так і записи минулих виступів Уотерса в Німеччині. Схвалення нацизму та демонстрація нацистської символіки у Німеччині заборонені.

Раніше «Главком» писав, що кремлівський шанувальник Роджер Уотерс написав листа Олені Зеленській, в якому закликав першу леді вплинути на чоловіка, який відмовляється рухатися в одному напрямку з РФ. Також він закликав українську сторону відмовитися від постачання зброї з Вашингтона, оскільки, на думку музиканта, саме тому в нашій країні продовжується війна: «Захід підкидає паливо у вогонь». А ось для припинення бойових дій путініст порадив «визнати автономію» так званих «Л/ДНР».

У відповідь Зеленська порадила Вотерсу звернутися зі своєю пропозицією до російського диктатора. Перша леді порадила Уотерсу просити миру у президента іншої країни. Окрім того, Роджер Уотерс нахабно звинуватив президента України в тому, що останній, мовляв, погодився «на тоталітарну, антидемократичну зневагу волі українського народу». Він також збрехав, що «сили крайнього націоналізму, які причаїлися, злісно, в тіні, керують Україною».

Крім того, Роджер Уотерс заявив, що президент США Джо Байден «військовий злочинець», журналісту СNN. На цю у заяву відреагував колишній посол України в Австрії Олександр Щерба, який порадив Роджеру Уотерсу переїхати в Росію, яка йому так подобається. «Роджере Вотерсе, спочатку ти кажеш, що війни не буде, тому що Путін надто хороший. Тепер триває війна, а ти кажеш, що вона почалася «зі зрозумілих причин». Чому б тобі не переїхати нарешті до Росії, безвільна, безсердечна, заблукала, маленька людина?» – написав чиновник.

Важливо додати, що Уотерс не має відношення до Pink Floyd з 1986 року. Діючі музиканти гурту підтримують Україну.

Читайте також: Телеведучий Максим Неліпа змінився до невпізнаності в ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: