Максим Галкін емоційно відповів зірці «Сватів», яка на камеру обізвала його сволотою

Галкін: Артистка наприкінці відео говорить, що з пам'яттю у неї в принципі погано
фото з відкритих джерел

Артист продемонстрував, як «із дрібної брехні зіткана вся велика брехня нинішніх «патріотичних» спікерів»

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком війни виїхав з родиною до Ізраїлю та публічно виступаж проти російської ангресії, відповів актрисі Тетяні Васильєвій, яка в пропагандистському шоу «Емпатія Манучі» заявила, що шоумен вже давно збирався виїхати з Росії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

«Я не знаю, який він, як людина. Тільки знаю, що він сволота. Ну поїхав і сиди там, працюй і заробляй. Живи та радій. Навіщо це все? Обливати нас брудом. Це сволочизм. Зрада – дитяче слово», – заявила в ефірі Васильєва.

Галкін прокоментував її слова. «Артистка стверджує, що я давно хотів виїхати з країни. Мабуть, для цього я вкладав десятки мільйонів у наш будинок під Москвою, садив десятки дерев у нашому саду і мав єдиний рахунок за кордоном в Ізраїлі, на якому на той момент було 30 тисяч доларів і яким я вже кілька років не користувався. Грандіозна стратегія», – написав він в Інстаграм.

Максим Галкін також відреагував на слова Васильєвої, яку глядачі знають за серіалом «Свати», про те, що він різко висловлювався про жителів Росії на своїх виступах. «На пару з артистом навпроти Тетяна каже, що я нібито їм бажаю повільної смерті. Це взагалі коментарів не потребує. Єдине, що може пояснити те, що відбувається, це те, що артистка наприкінці відео говорить, що з пам'яттю у неї в принципі погано. Бог вам суддя, побожні ви мої», – заявив Галкін.

«Ось із такої дрібної брехні зіткана вся велика брехня нинішніх «патріотичних»  спікерів», – також написав Галкін. Крім того, він зазначив, що, за словами Васильєвої, протягом присвяченої їй передачі у лютому минулого року він «бігав туди-сюди, щоб випити». «Дякую, хоч і їй пропонував. Як я при цьому вів програму, яка, за її словами, вийшла гарною, незрозуміло», – додав Галкін.

Раніше «Главком» писав, що Васильєва заявила, що колега по серіалу «Свати», який виступає проти війни в Україні, збожеволів.

Читайте також: Дмитро Комаров показав, як росіяни недолуго «склеїли» фейк з його інтерв'ю з Будановим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: