Сальма Хайєк в запальному танці в халаті показала шанувальникам зайве

фото з відкритих джерел

Зірка так витанцьовувала, що якоїсь забула про обережніть

56-річна американська акторка Сальма Хаєк Піно поділилася на своїй сторінув в Інстаграм виклала запальні танці та вскочила в конфуз. Зірка так витанцьовувала на честь того, що має в соцмережі вже 24  мільйони підписників, що якоїсь забула про обережніть та показала підписникам більше, ніж потрібно. У ролику акторка заблюрила ці моменти.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

«24 мільйони підписників, 24 мільйони приводів для посмішки. Дякую всім за те, що приєдналися до мене на цьому божевільному шляху! – підписала вона кумедне відео, – Я не можу стримати хвилювання та подяку».

Раніше «Главком» писав, що Сальма Хайєк у зухвалій позі знялася із напівголим знаменитим колегою. Акторка оригінально привітала кінопартнера Ченнінга Татума із 43-річчям. На честь свята Сальма опублікувала рідкісний знімок зі знімального майданчика фільму «Супер Майк: останній танець», у якому Сальма виконала роль коханої Ченнінга.

Партнери сфотографовані в гримерці в той момент, коли хвалилися один перед одним своєю фізичною формою. Хайєк постала в майці без рукавів кольору хакі, пісочних штанах карго і зручному взутті без підборів. Акторка продемонструвала накачані руки.

Читайте також: Багатодітний Алек Болдвін вперше став дідусем: потішне фото малечі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: