Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами

На відео чоловік у військовій формі спершу цілується з однією жінкою у військовій формі, а потім з іншою. Події відбуваються, імовірно, на робочому місці військового
фото: скріншот відео

Більшість людей засуджують таку поведінку військового, проте є і ті, хто стають на його захист

Цього тижня було опубліковане відео з антиукраїнських джерел за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області.

На оприлюднених кадрах видно, як чоловік у військовій формі спочатку цілується з однією жінкою, також у формі ЗСУ, а вже через деякий час з іншою. Користувачі соціальних мереж відреагували на таку новину із креативністю та поширили багато різних мемів.

Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 1
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 2
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 3
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 4
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 5
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 6
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 7

До слова, одна із військовослужбовиць, Ярина Чорногуз, опублікувала допис «на підтримку військових з ТЦК, проти яких ведеться російськими ресурсами дискредитаційна кампанія, аби зірвати мобілізацію та швидше нас окупувати через нестачу особового складу». Ярина Чорногуз також виставила відверте фото із своїм чоловіком на фронті. 

«Ми з моїй чоловіком цілуємося в серебрянському лісі за копанням бліндажа. Прилягли, бо почали крити. І ви в ТЦК теж цілуйтесь побільше - і побільше присилайте толкових копачів бліндажів. Свободу любові на війні, так би мовити )). Пиліть більше фото з цьомками. Що ви дітям показувати будете, щоб кривилися?)))», – написала військовослужбовиця.

Проте підписники не оцінили такий захист, і у коментарях зауважили, що такі стосунки, як у представника ТЦК Рівненщини – недопустимі.

Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 8
фото: facebook/yaryna.chornohuz
Скандал із начальником ТЦК Рівненщини. Мережа вибухнула мемами фото 9
фото: facebook/yaryna.chornohuz

Згодом ситуацію із представником ТЦК прокоментували в ЗСУ.

За словами пресслужби Сухопутних військ ЗСУ розпочато службову перевірку «Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні», – йдеться у повідомленні.

Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та всебічному з’ясуванні всіх обставин події. 

Як повідомлялося, місцева влада часто саботує процес мобілізації, а тому територіальні центри комплектування (ТЦК) змушені проводити процес набору та оповіщення людей на вулицях. 

Для поповнення частин, які зараз виконують бойові завдання на передовій, військкоми змушені виходити на вулиці та здійснювати заходи оповіщення самотужки.

Читайте також: З сіл забирають всіх чоловіків до війська? ТЦК зробив заяву щодо мобілізації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: