Зірка «Сватів» заявила, що колега по серіалу, який виступає проти війни в Україні, збожеволів

фото з відкритих джерел

Російський актор Олександр Феклістів звернувся з відеозверненням до українців

Відома російська акторка Тетяна Васильєва заявила, що її колега Александр Феклистов, з яким вони разом знімалися в серіалі «Свати», «просто-напросто збожеволів». Таку характеристику актору артистка дала через те, що він публічно виступає проти війни в Україні. Васильєва тим часом палко підтримує агресивну кремлівську політику.

«Я не знаю, поїхав він чи не поїхав. Він збожеволів, просто-напросто. Я можу це пояснити тільки якимось божевіллям. Я не знаю, він така тиха-мирна людина, дуже хороший актор. Ми багато з ним грали. Якийсь він російський такий. Якась дача там, рибалка... Я це можу тільки пояснити божевіллям. Він теж заявляє, що ми агресори... І що весь світ проти нас», м – розповіла Васильєва російським журналістам.

Раніше «Главком» писав, що російський актор Олександр Феклістів звернувся з відеозверненням до українців. «Дорогі мої українські колеги, з ким я працював, хтось мене пам'ятає. Хочу висловити вам слова солідарності. Ми тут, у Росії, відчуваємо неймовірний сором і ганьбу через те, що трапилося, але це дрібниці порівняно з тим, що терпить зараз Україна, – сказав він. – З 24 числа нам намагаються заплющити очі та вуха, але ми чуємо і бачимо ваше горе і висловлюємо свою солідарність».

Читайте також: Що відомо про коханку пропагандиста Соловйова, яка народила йому двох дітей в США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: