Кабаєва приїхала до окупованого Криму та перелякала місцевих священників

Священнослужителі подарували багатій благодійниці ікону святого Димитрія Солунського
фото з відкритих джерел

Коханка Путіна оплатила реставрацію храму, щоб «якнайбільше людей молилися за Росію»

Російська ексспортсменка Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, під прицілом камер припхалася в окупований Крим. Колишня депутатка Держдуми відвідала храм святого Димитрія Солунського у Феодосії, який реставрували з допомогою її фонду.

 «Я пам'ятаю, коли приїхала сюди п'ять років тому простим туристом подивитися на цю прекрасну церкву, дізналася про неї дуже багато, – прощебетала Кабаєва в інтерв'ю російській пресі. – Звісно, виникло бажання і ми вирішили – наш благодійний фонд – відновити цей храм. Храм древній, XIV ст. Я щаслива, що з нами була найкраща команда. Низький вам уклін усім, дякую вам величезне! Для мене це перший досвід. Бажаю, щоб якнайбільше людей приходили сюди і молилися за нашу Росію. Спасибі всім!»

Щасливі священнослужителі подарували багатій благодійниці ікону святого Димитрія Солунського, в ім'я якого освячено церкву. Під час інтерв'ю Кабаєвої до храму підбіг собака і почав пити воду. «Це не наш співробітник», – злякалися священики. «Після цього знаменита гімнастка засміялася. «Ти моя гарна, – сказала Аліна. – Я стою, підходить песик і п'є воду», – цитують коханку Путіна російські ЗМІ.

Раніше «Главком» писав, що стало відомо, навіщо Кабаєва публічно натякає, що вийшла заміж за Путіна. Про це на своєму ютуб-каналі розповіла колишня депутатка Держдуми Марія Максакова, яка нині мешкає в Києві.

Марія звернула увагу на те, що Кабаєва все частіше з'являється у компанії глави Ради федерацій Валентини Матвієнко. Мовляв, на ці зустрічі Аліна спеціально вдягає обручку, щоб понервувати високопосадовицю. Максакова припускає, що Кабаєва заглядається на посаду Матвієнко. Окрім того, за словами Марії Максакової, Кабаєва, яка за деякими даними має дітей від Путіна, народжувала їх для секретних цілей. За інформацією колишньої нардепки, діти потрібні Путіну як джерело стовбурових клітин для експериментальних препаратів, зокрема онкологічних. Ймовірно, діти продовжують Путіну життя.

Марія Максакова також розповіла хто і для чого познайомив Путіна з Кабаєвою.

Читайте також: Зірка «Сватів» заявила, що колега по серіалу, який виступає проти війни в Україні, збожеволів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: