Кабаєва «засвітилася» в Москві і здивувала змінами у зовнішності

Колишня відома спортсменка здивувала змінами у зовнішності
фото з відкритих джерел

Схоже на те, що коханка Путіна зробила невдалу пластичну операцію

Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, чи не вперше з початком війни вийшла в люди. Колишня відома спортсменка здивувала змінами у зовнішності – схоже на те, що коханка Путіна зробила невдалу пластичну операцію. Користувачі мережі зазначають, що обличчя Кабаєвої дуже змінилося. «Напевно, у них з Путіним один на двох і пластичний хірург, і косметолог», – іронізують у мережі.

Кабаєва приїхала підтримати юних спортсменок на турнір «Асоціації спортивних клубів Росії» у Підмосков'ї. Російська преса розпливлася в компліментах: «На спортивному турнірі Аліна Кабаєва з'явилася у шифоновій блузі з горошком, накинувши поверх приталений жакет. А своє довге волосся олімпійська чемпіонка залишила розпущеним, не забувши і про стриманий макіяж: трохи туші на віях та вишнева помада. Кабаєва мала незмінно елегантний та витончений вигляд».

Колеги Кабаєвої взялися її розхвалювати: «Вона вигадала грандіозний турнір. Він навіть кращий за чемпіонат світу».

Раніше «Главком» писав, що напередодні війни Аліна Кабаєва оселилася у Швейцарії. Як тільки ця інформація потрапила до преси, на всесвітньому сайті change.org з'явилася петиція під гаслом «з'єднайте «Єву Браун» із її «фюрером». Автори вимоги заявили, що Аліна Кабаєва є фавориткою диктатора, і отже має бути поруч із ним. І якщо Кабаєва підтримує війну в Україні, її потрібно негайно депортувати зі Швейцарії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: