20 кімнат, кінотеатр та басейн. Путін купив для Кабаєвої найбільшу квартиру в Росії

фото з відкритих джерел

Путін і Кабаєва живуть разом, найчастіше – у резиденції на Валдаї, де для гімнастки збудували окремий будинок

Колишня олімпійська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, стала володаркою «самої великої квартири в Росії» – 20-кімнатного пентхауса в Сочі. Про це повідомляється у новому розслідуванні видання «Проект».

Йдеться про розкішний двоповерховий пентхаус у сочинському ЖК «Королівський парк». Площа квартири – 2,6 тис кв.м, у ній є басейн, кінотеатр, патіо та власний вертолітний майданчик. Над дизайном пентхауса працював Валентин Юдашкін. У 2021 році ЦІАН визнавав цей пентхаус «найбільшою квартирою Росії». Згідно з рекламним буклетом девелоперської компанії, вартість пентхауса Кабаєвої на 2011 рік становила 15 мільйонів доларів.

Пентхаус, за даними «Проекту», оформив на себе такий собі Олег Руднов. Саме він, як зазначає видання, у 2000-х роках передав нерухомість поряд із Палацовою площею у Петербурзі коханці російського президента Світлані Кріновогих. За даними джерела «Проекту», квартиру Руднов купив саме для Аліни Кабаєвої. Непрямо це підтверджується тим, що дві квартири на верхніх поверхах житлового комплексу, що прилягають до пентхауса, оформили на бабцю Кабаєвої – Ганну Зацепіліну.

Путін і Кабаєва живуть разом, найчастіше – у резиденції на Валдаї, де для гімнастки збудували окремий будинок. В резиденцію спортсменка добирається секретною залізничною дорогою, побудованою спеціально для Володимира Путіна. Валдай знаходиться у Новгородській області, приблизно на півдорозі між Санкт-Петербургом та Москвою.

Один із керівників будівництва резиденції на Валдаї, який працював там до 2005 року (тоді були завершені основні роботи), передав «Проекту» свої фотографії. Він розповів, що Путін вимагав, щоб його резиденція виглядала як Санкт-Петербург і як Ермітаж. Зокрема, у помісті була окрема спальня для його тодішньої дружини Людмили. У 2013 році вони розлучилися. У 2020 році у резиденції почалося будівництво нового будинку для Кабаєвої та її дітей. Постійне присутність дітей у резиденції підтверджують дані супутникових знімків. Поруч із резиденцією у період з 2016 по 2020 роки з'являвся великий дитячий майданчик, до слова, у жовто-блакитних тонах.

Читайте також: Кабаєва «засвітилася» в Сочі з близьким другом Путіна та розридалася на людях

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: