Ексдепутат Держдуми розсекретила, хто і навіщо познайомив Путіна з Кабаєвою: шокуючі деталі

За словами Максакової, зустріч гімнастки та президента РФ не була випадковою
фото з відкритих джерел

Оперна співачка натякнула, що президент РФ не проти інтимної чоловічої компанії

Оперна співачка, популярний блогер та колишній депутат Держдуми Марія Максакова, яка живе в Україні, розповіла хто і для чого познайомив Путіна з Кабаєвою.

За словами Максакової, зустріч гімнастки та президента РФ не була випадковою. Організацією побачення займались на вищому рівні. Ініціаторами знайомства Марія називає Дмитра Медведєва та олігарх Алішера Усманова. Допомагали в цьому їхні дружини – Світлана Медведєва та Ірина Вінер, яка багато років була тренером Кабаєвої. Знайомство з гімнасткою відбулося напередодні «передачі» влади 2008 року. Тоді президентом Росії став Мєдвєдєв, а Путін обійняв посаду прем’єр-міністра.

За задумом Медведева, молода красуня-гімнастка мала відволікати Путіна від політики, однак план не спрацював. «Коли вони йому, так би мовити «підсунули» Аліну Маратівну, Путін непогано перший час демонстрував захоплення нею. Але коли мова зайшла про щось більш серйозніше, всі зрозуміли – жити з нею він не буде. Не хоче він ділити своє дозвілля з жінками», – каже Максакова.

Оперна співачка натякнула, що президент РФ не проти інтимної чоловічої компанії. До слова, екс-депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов в недавньому інтерв'ю теж розповідав, що Путін – бісексуал: «Ніяка вона не дружина. І думаю, що ці діти, це не путінські діти. Є там один хлопець, але… оскільки це приватна інформація, я не називатиму його, хто є справжнім батьком її дітей, – каже Пономарьов. – Але вона виконує певне важливе завдання. Вони, звичайно, з Путіним, що називається, хороші друзі, бо вона грає роль тієї самої ширми та прикриття. Але Путін – бісексуал. А інформацію про те, що вона його дружина, розганяв Кремль. Це я знаю абсолютно точно, бо знаю людей, які це робили».

Раніше «Главком» писав, як люди з оточення Путіна вже 15 років допомагають Аліні Кабаєвій, якій приписують зв'язок із кремлівським диктатором, а також спільних дітей.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: