Кабаєва у жалобній сукні та дешевих сережках засвітилася з дітьми перед камерами

фото з відкритих джерел

Поряд з фавориткою Путіна метушилася Матвієнко у смішній блузці з «березовим принтом»

Cпортсменка Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, вперше за довгий час засвітилася на публіці. Кабаєва з'явилася на закритті фестивалю художньої гімнастики імені себе, що відбувся у Сочі.

Спортсменка приїхала на фестиваль, де зібралися юні гімнасти та гімнастки з усіх регіонів Росії. Кабаєва з'явилася на заході у чорній  сукні від російського бренду в оточенні гурту дітей. Придбати таку одежину, як повідомляють телеграм-канали, можна за «дуже демократичною ціною» в 30 тисяч рублів (13 тисяч гривень). Прикраси також – виробництва РФ. ЗМІ пишуть, що на Кабаєвій були сережки з латуні та річкових перлів від російського бренду. Поряд з фавориткою Путіна метушилася Голова Ради Федерації Федеральних зборів Валентина Матвієнко у смішній блузці з «березовим» принтом.

Російські журналісти, що висвітлювали захід, радісно повідомляють, що актори Катерина Гусєва, Сергій Безруков, Ксенія Алфьорова та Володимир Машков спеціально записали вірші для одного з виступів на фестивалі імені Кабаєвої. На сцені співав кремлівський блазень Олег Газманов та інші артисти, які гаряче підтримують агресивну політику Путіна. 

«Кабаєва після всіх розслідувань про неї вирішила тепер прибіднятися. Біжутерія на вухах та сукня від російського виробника», «Так ось ти яка, любов до батьківщини! Наступного разу, щоб у косинці вийшла і щоки буряком натерла! Альтернативно можна натерти щоки кров'ю диктатора. Тоді можна навіть без косинки», «Цікаво, її стратять, як путлера, чи відбудеться довічним?», «Заберуть у неї та її родичів мільярди і віддадуть нужденним дітям. Без жодних фондів», – пишуть у коментарях на одному з російських ресурсів.

Раніше «Главком» писав, що Кабаєва засвітилася в Сочі з близьким другом Путіна та розридалася на людях. Також повідомляли, що ексдепутат Держдуми розсекретила, хто і навіщо познайомив Путіна з Кабаєвою.

Читайте також: Радник Зеленського закрутив роман з екс-«віагрою» Мішою Романовою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: