Скандал набирає обертів. Стало відомо, кому держсекретарка МОЗ подарувала кліп гурту «Антитіла»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Романтичні побачення з коханим проходять прямо в кабінеті у Солодкої

Кілька днів тому в мережі розгорівся скандал: держсекретарка Міністерства охорони здоров’я Інна Солодка зняла аматорський кліп на пісню гурту «Антитіла» «Фортеця Бахмут». На це звернула увагу журналістка Любов Величко, додавши, що колектив ймовірно не в курсі ситуації.

Лідер колективу «Антитіла» в одному коментарі сказав, що їх роботу використано без дозволу, в іншому – зізнався, що колектив надав Солодкій фонограму своєї роботи, бо та, мовляв, попросила для подарунку коханому, який знаходиться на фронті. Чиновниця запевнила, що цей кліп побачить тільки він. Хто його виклав публічно, історія замовчує. Однак на цього вона не закінчилася – скандал розгорається з нечуваною силою. 

Нині Любов Величко копнула глибше і видала нові подробиці про приватне життя Інни Солодкої. «Все набагато цікавіше, ніж ми думали. Виявляється, коханий держсекретаря Міністерства охорони здоров'я Інни Солодкої – це Олексій Лясковець – меценат, адвокат, арбітражний керуючий, кандидат економічних наук, кандидат юридичних наук, кандидат на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів, волонтер та військовий із позивним «Британець». Ну то й що, скажете ви. Справа в тому, що про цей роман знає вже півміністерства. Тому що романтичні побачення проходять прямо в кабінеті у Солодкої. Про це мені розповіли троє працівників міністерства. Вони обурені, бо не раз по кілька годин чекали, поки Солодка і її коханий вийдуть із кабінету. Але хто ж буде сваритися із керівництвом?» – пише Величко на своїй сторінці в соцмережі.

Як доказ сказаного, журналістка додає до публікації скріни коментарів під славнозвісним кліпом Солодкої: «Публічно радіє за особисте щастя Ірина Микичак, яка працювала у МОЗі до квітня 2023 року. Її цитата під дописом Солодкої про кліп «Фортеця Бахмут»: «Поважаю ваше щире почуття, захоплююсь відвагою і талантом! Нехай Брит повернеться з перемогою»

Величко додає: «Коли Інна Солодка у реміксі на кліп «Фортеця Бахмут» читає реп, з її уст звучить фраза «Ось моє плече, Брит. Я поруч». Брит – це скорочено від «Британець» – позивний Олексія Лясковця – про що він пише на своїй сторінці у фейсбуці. Це все нагадує якийсь сюр».

«Міністерство охорони здоров'я – це режимний об'єкт, який знаходиться в 100 метрах від Верховної Ради. На під'їздах до цих об'єктів є блокпости. Без відома МОЗ в будівлю міністерства не може зайти жодна цивільна особа. Під час дії воєнного стану доступ будь-яких осіб до адмінбудівель центральних органів виконавчої влади є обмеженим.

«Щоб зайти в таку адмінбудівлю Держсекретарем відповідного міністерства (в даному випадку держсекретар це Інна Солодка) готується подання на відповідну особу, на підставі реальної  необхідності (участь в нараді, колегії і т.д.). Чим керувалася Інна Солодка при наданні доступу приватній особі Лясковцяю до будівлі МОЗ? В яких нарадах він приймав участь тет-а-тет протягом кількох місяців (співробітники міністерства кажуть, що ще починаючи із зими бачили Олексія в приймальні у Солодкої)? Може, всі помиляються? Може, у них там дійсно справи державної важливості за зачиненими на ключ дверима вирішуються? Прошу МОЗ провести внутрішню службову перевірку на цей рахунок. Бо поки більше запитань, ніж відповідей. На мої питання на цей рахунок Олексій Лясковець та Інна Солодка  не відповіли, то може хоча б в рамках закритої службової перевірки все стане зрозуміліше.  Щось мені підказує, що крутити романи на робочому місці – це як мінімум не етично», – додала Величко.

Читайте також: Настя Приходько знову накинулася на Потапа: Він пішов у рознос

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: