Олег Винник приїхав до Києва: блогер виклав в мережу відео

фото з відкритих джерел

Калацинський каже, що це відео йому надала одна з підписниц

Артист Олег Винник схоже, не афішуючи візит, приїхав в Україну. Про це повідомив блогер Ростислав Калацинський, який на своїй сторінці в ютуб виклав відео, де зафільмований чоловік, що дуже схожий на артиста.

Калацинський каже, що це відео йому надала одна з підписниць. Авторка ролика написала журналісту, що зустріла людину, схожу на Винника, на столичній вулиці Гоголівській 21 квітня. Коли чоловік помітив, що його знімають, швидко пішов геть.

Блогер у своєму огляді стверджує, що людина на відео, яка схожа на артиста, справді є Винником. «Схоже, що вчора Винник прибув до Києва і зустрівся зі своїм продюсером, – прокоментував ролик Калацинський. – Винник говорить по телефону, поправляє куртку. Він нервує, озирається навкруги, а коли помічає, що його знімають на камеру, почав іти в інший напрямок».

Тим часом продюсер співака Олександр Горбенко заявив, що призупинив співпрацю з українським співаком Олегом Винником. Права на всі пісні Винника належать компанії продюсера. Telegram-канал «Музвар» цитує Горбенка: «Останнім часом з Олегом немає тісних робочих стосунків, думаю, це і так всі бачать. Що стосується прав на проект і музичний матеріал – вони фактично належать моїй компанії. Звернень на переспіви і використання образу артиста було кілька. Але на сьогодні я не коментую ситуацію з цього питання. Всьому свій час».

Раніше ще один відомий блогер заявив, посилаючись на свої джерела, що Винник лікується в Німеччині від онкологічного захворювання.

Читайте також: Розлучений актор Костянтин Войтенко розсекретив кохану

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: