Тоня Матвієнко засвітилася біля кордону з Білоруссю та отримала цінний подарунок (відео)

Зірку запримітили на кордоні з Білоруссю і туди вона їздила не просто так
фото з відкритих джерел

Українська співачка  зустріла свій 42-ий день народження під час благодійного концерту на підтримку українських захисників

Популярна українська вокалістка, Заслужена артистка України Тоня Матвієнко нещодавно засвітилася в одній із неординарних точок країни.

Зірку запримітили на кордоні з Білоруссю і туди вона їздила не просто так. Українська співачка  зустріла свій 42-ий день народження під час благодійного концерту на підтримку українських захисників, що наразі перебувають на відновленні на території Західної України та розділила радість свята, отримавши цінний подарунок від ЗСУ.

Про це у соцмережах повідомила сама співачка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

Вражень було чимало у всіх: хлопці зраділи приїзду знаменитості, а їй подарували піксельну форму ЗСУ на знак вдячності. Дружина Арсена Мірзояна показала в Інстаграмі, як це було та поділилася пам’ятними світлинами та відео з події.

До речі, виїздила на такі концерти для наших боронителів Тоня і раніше. Щоправда, у 2022-му році співачці довелося чимало часу провести за кордоном, куди вона виїхала після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Жила артистка у Великій Британії, але у захваті від свого життя у ЄС – не була, адже не було почуття визначеності у майбутньому. Крім того, у дочки Народної артистки України Ніни Матвієнко виникли нюанси з роботою. Якщо в Україні вона змогла вибудувати собі кар’єру, то на чужих землях про її талант поки не чули, а тому й мови про якісь значні заробітки з виступів, і не могло бути.

Зазначимо, раніше, співачка Тоня Матвієнко, яка знайшла тимчасовий прихисток на час війни у Великій Британії, повернулася з дочкою в Україну. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: