Популярний блогер розкрив страшний діагноз Олега Винника

фото з відкритих джерел

Блогер також повідомив, що виконавець не буде повертатися до України з Німеччини

Блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі видав новину про те, що співак Олег Винник, який з початком вторгнення зник з інформаційного простору, приховує страшну хворобу.

«Хворіє він онкологічним захворюванням. Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова – ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується у суспільстві шоубізнесовому, у нас усі усміхаються одне одному, грають за правилами. Досить важко він його переносив, переніс, лікується. Перебуває у Берліні», – каже Беспалов.

Блогер також повідомив, посилаючись на свої джерела, які працюють в клініці, де проходить лікування Винник, що виконавець не буде повертатися до України з Німеччини: «Якщо ви пошукаєте інформацію в європейських джерелах патенти товарного знаку, Олег Винник встиг запатентувати своє ім'я саме в Німеччині. Тож, скоріш за все, Олег не повернеться.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак зник з країни і про нього нічого не чутно досі.

Читайте також: Алла співатиме в будинку престарілих! Росіяни накинулися на Орбакайте через пісню про Пугачову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: