Кондратюк красномовно описав найближче майбутнє Ані Лорак: росіяни витруть об неї ноги

Кондратюк про Лорак: Зрадників не люблять ніде
фото з відкритих джерел

Продюсер припустив, чому так болісно українці сприймають зраду української співачки

Продюсер Ігор Кондратюк в інтервю нардепу Олексію Гончаренку на 5 каналі поділився своїми думками про майбутнє співачки Ані Лорак, яка продовжує музичну кар’єру в Росії.

Гончаренко поцікавився, що Кондратюк думає про скандальне інтерв’ю Ані Лорак, в якому та стверджувала, що українці ще будуть перед нею вибачатися.

«Останні три дні мене всі запитують про Лорак, – дивується Кондратюк. – Я взагалі не розумію, що вже тут можна коментувати. Для мене вона померла. Дівчина зробила стверджувати, що вибрала вона, це визнати, що в неї є мізки. А судячи з її дій, які відбувалися з 2014 року, мізків у неї катма. Багато уваги ми їй приділяємо. Як хтось колись сказав: «Повій і артистів не чіпати – вони служать».

«Знаєш, після того, як вона виступила із концертом на річницю російського ВМФ в 2016 році, взагалі про неї безглуздо говорити. Померла, так померла. Мені кажуть: а може вона донатить 100 тисяч щомісяця ЗСУ? Це мабуть круто було б, якби виявилося правдою, але її зрада публічна перебиває це все. Краще скажи: не можу жити в країні-окупанті. Мені здається, що зрештою так і станеться, вона опиниться людиною, об яку витруть ноги. Думаю, от така історія її спіткає. Зрадників не люблять ніде».  

Кондратюк припустив, чому так болісно українці сприймають зраду Ані Лорак: «Вона була досить знаковою артисткою в шоу-бізнесі». Ігор також звертає увагу, що, крім відомої української співачки, про яку постійно говорять, в Росії мешкає кілька мільйонів українців: «Однак я не бачив жодної демонстрації. Чому ми говоримо тільки про Ані Лорак? Маса людей жує соплі».

Читайте також: Єфросиніна відрізала на закиди про сестру в Москві: Як можу відповідати за дії жінки, якій 37 років?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: