Жбурнула нагороду в голову переможниці. Джейн Фонда оконфузилася на Каннському кінофестивалі

фото з відкритих джерел

Акторка нагородила «Золотою пальмовою гілкою» французьку режисерку, але щось пішло не так

85-річна голлівудська акторка Джейн Фонда на закритті Каннського кінофестивалю нагороджувала «Золотою пальмовою гілкою» французьку режисерку Жустін Тріє. Вона – третя жінка за історію кінофестивалю, якій вдалося взяти головний приз. Під час нагородження стався конфуз, який потрапив на камери.

Після нагородження з’ясувалося, що режисерка забула забрати традиційний сувій, що додається до нагороди. Джейн Фонда голосно покликала її, однак переможниця, ймовірно під впливом почуттів, не почула оклику. Тоді Фонда несподівано жбурнула в неї нагороду – документ потрапив жінці в голову, але тріумфаторка і цього не помітила. Джейн Фонда повернулася до глядачів та здивовано розвела руками.

Раніше «Главком» писав, що супермодель Аліна Байкова з'явилася в Каннах у футболці «Fuck you Putin», чим викликала гучний скандал. «Перформанс тривав недовго, оскільки французи заборонили протести, щоб не дай Бог не образити почуття присутніх росіян, а їх цього року було дуже багато», – пишуть українські телеграм-канали.

Одяг із написом Fuck you Putin розробляє український бренд Vip Luxury Edition. В їхніх колекціях чимало креативних моделей, на яких латинськими літерами зображені посили сусідній країні. Байкова часто з'являється у ньому на публічних заходах. Нещодавно «Главком» писав, що Аліна Байкова з'явилася на вечірці з нагоди відкриття Тижня моди у Нью-Йорку в жовтій сукні із синім написом «F#ck you Putin». Відео свого виходу вона розмістила в Інстаграм.

Читайте також: Іранська модель з'явилася в Каннах у сукні із вісельною петлею на шиї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: