У ракетному ударі по Дніпру звинувачують блогерку, яка називала Путіна «красунчиком»

Анна Алхім заперечує звинувачення та закрила сторінку в соцмережі

Сьогодні вранці російські окупанти обстріляли Дніпро. Загарбники влучили в медустанову, в якій проходили лікування українські військовослужбовці.

Напередодні відома блогер Анна Алхім зробила допис на своїй сторінці в Інстаграм, де написала, що «лікарні Дніпра переповнені військовими». Українці припустили, що ракетний удар провоковала саме публікація Алхім, оскільки в неї серед передплатників досить багато росіян. Блогерка вже відповіла на звинувачення. 

Алхім записала відео, де заявила, що «репост повідомлення був у половини міста», тому винною вона себе не вважає: «По-перше, я зробила публікацію вчора, тому що вона була у половини жителів Дніпра. І я нагадаю, що я одна з небагатьох блогерів, яка забиває свої сторізи і стрічку публікаціями про війну. Я волонтерю і підтримую Україну з перших днів війни. Але вам на це по#бати, адже вам потрібно запостити мене у ваші тупорилі пабліки».

Анна Алхім – українська блогерка, яка вже не вперше втрапляє у скандал. Раніше вона потрапила в базу Миротворець – блогерку звинуватили в антиукраїнській пропаганді та участі в актах гуманітарної агресії проти України. Алхім позитивно відгукувалася про Путіна та називала його «красунчиком».

Раніше «Главком» писав, що співачка Інна Воронова та акторка Ксенія Мішина опублікували роботу ППО в Києві. Це був ракетний обстріл столиці з боку Росії.

Читайте також: Лайма Вайкуле розповіла про емоційну розмову із Софією Ротару після бомбардування Києва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: