Зірка серіалу «Спадкоємці» Сара Снук вперше стала мамою та показала малюка

Сара на зйомках серіалу Спадкоємці
фото з відкритих джерел

Австралійка поки не розсекретила стать та ім'я дитини

35-річна зірка серіалу «Спадкоємці» Сара Снук вперше стала мамою. Артистка повідомила, що народила дитину від чоловіка Дейва Лоусона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sarah Snook (@sarah_snook)

Сара оприлюднила перше фото із малюком. Вони розташувалися перед телевізором, які готові подивитися фінальну серію «Спадкоємців». Снук віддала шану партнерам, з якими працювала над популярним проектом.

«Я щойно подивилася заключну серію «Дещо, що змінило моє життя» фінального сезону серіалу. І тепер моє життя знову змінилося. Важко висловити, що це шоу означало для мене. Місця, куди мені довелося піти, величезний талант, з яким мені довелося працювати... Те, що все закінчено, розбиває серце», – зазначила Сара.

Актриса зізналася, що нудьгуватиме за своєю роллю, і, особливо по людях, з якими їй довелося познайомитися. «Моє серце настільки повне спогадів, добрих часів, випробувань та тріумфів. Мені пощастило приєднатися до цієї шаленої пригоди, і це виток кар'єри, який, без сумніву, буде важко перевершити. Ми всі встановили високу планку один для одного, потім перевищили її і досягли успіху у всіх областях. Дружба, сценарії, локації, ранок, зміни в останню хвилину: я сумуватиму за всім цим. Але найбільше я сумуватиму за людьми. Дякую вам за все кохання та підтримку»,  – повідомила Снук.

Австралійка поки не розсекретила стать та ім'я дитини. Про вагітність виконавиці ролі Шів Рой стало відомо на прем'єрі четвертого сезону серіалу «Спадкоємці» у Нью-Йорку у березні. Зірка з'явилася на килимовій доріжці в чорному облягаючому комбінезоні, який не зміг приховати її животик, що помітно округлився. На той момент вона була на 32 тижні вагітності. Це перша дитина і для Сари, і її чоловіка Дейва Лоусона.

Читайте також: Українська співачка, яку визнали найкращою в Росії, має в Україні чималі борги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: