Дружина «Холостяка» та відома українська модель розсекретили вагітність у День матері

Алла Костромічова одружена з американським бізнесменом італійського походження
Фото: соцмережі

Дружина Іраклі Макацарія та модель Алла Костромічова стануть мамами

Дружина «Холостяка» Іраклі Макацарія, а також модель Алла Костромічова повідомили, що в їхніх родинах очікується поповнення. Для Лізи Чічуа це буде перша дитина, для Аліни – друга.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @lizachichuaa

37-річний Іраклі Макацарія та його 20-річна дружина поділилися в Інстаграм спільною публікацією. Під фотографіями, на яких у Лізи видно чималий животик, написано: «Троє з нас». Про те, що Іраклі Макацарія стане батьком, ЗМІ заговорили ще в лютому, однак тоді інформацію публічно подружжя не коментувало.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alla Kostromichova (@alla)

Відома українська модель Алла Костромічова у День матері теж оголосила про другу вагітність. Вона також показала своє фото з чималим животиком. «Я зроблю все можливе, щоб ти народився в кращий світ», – йдеться в повідомленні під фото. звернулася вона до свого малюка, який незабаром народиться.

36-річна Алла Костромічова одружена з американським бізнесменом італійського походження Джейсоном Капоне. Разом вони виховують сина Сальваторе, якому наразі сім років.

Раніше «Главком» писав, що Каменських, Осадча, Сумська та інші зірки розповіли про своїх мам на честь свята. А Пташка, яка захищала Маріуполь, розповіла про жінку, яка «найсильніша з усіх, про кого чула».

Читайте також: Олена Зеленська виклала в мережу емоційний допис: На плечі випало забагато

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: