Борис Джонсон у восьмий раз стане татом: дружина розсекретила подробиці

Керрі Джонсон – третя дружина колишнього британського прем'єр-міністра
фото з відкритих джерел

Джонсон з дружиною мають двох маленьких дітей

Дружина колишнього прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що чекає на третю дитину.

Керрі Джонсон показала фотографію, на якій зображена з двома дітьми – Ромі і Вілфредом. Дружина Джонсона поділилася, що «новий член команди прибуде вже через кілька тижнів». «Вільф у захваті від того, що знову стане старшим братом, і постійно розмовляє про це. Я не думаю, що Ромі має уявлення про те, що буде далі. Вона скоро зрозуміє», – написала Керрі.

Керрі Джонсон (у дівоцтві Саймондс) – третя дружина колишнього британського прем'єр-міністра Бориса Джонсона, а також мати його двох дітей. До заміжжя з Борисом Джонсоном була активісткою в галузі екології.

До стосунків із Борисом Джонсоном у Керрі був роман із британським політичним журналістом Гаррі Коулом. З Джонсоном, тодішнім міністром закордонних справ, роман зав'язався 2018 року, коли Борис ще був одружений з другою дружиною Мариною Вілер. В цьому шлюбі, який тривав 25 років, народилися четверо дітей: дві доньки та двоє синів (в першому шлюбі дітей не було). Вважається, що шлюб розпався зовсім не через Керрі, а через появу 2009 року позашлюбної дочки Джонсона від Гелен Макінтайр, яка працювала мистецтвознавицею. 

В лютому 2020 року пара оголосила про заручини. 29 квітня 2020 року у них народився первісток – син Вілфред. 9 грудня 2021 року у пари народилася дочка Ромі. Між двома цими вагітностями у Керрі стався викидень, про що вона розповіла публічно. Одружилися Борис та Керрі у проміжку між народженням двох дітей – 29 травня 2021 року – на секретній церемонії у Вестмінстерському абатстві. На їхньому весіллі були присутні 30 гостей, серед яких рідні та близькі друзі.

До слова, Керрі Джонсон була присутня на коронації короля Чарльза разом із чоловіком, однак вільна сукня приховала її вагітність, тож ніхто не здогадався, що зовсім скоро вона знову стане мамою.

Читайте також: Сальма Хайєк в запальному танці в халаті показала шанувальникам зайве

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: