Українська співачка, яку визнали найкращою в Росії, має в Україні чималі борги

Анна Асті охоче обнімається з путіністом Кіркоровим
фото з відкритих джерел

Режисер Алан Бадоєв розповів, що виконавиця Анна Асті не віддала йому борг

Режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв в інтерв'ю блогерці Раміні Есхакзай розповів про  українську співачку Анну Асті, яка зрадила Україну та втекла до Росії.

Виявляється вона винна йому велику суму грошей: «Вона мене ще 30 тисяч доларів повинна була повернути. Але я вже ці гроші ніколи не хочу тримати, з її рук... Ми дійсно готували на наступний день в Одесі зйомку. І коли це все сталося, її ніби вітром здуло. Тобто мені ніхто не зателефонував, а вони перестали брати трубку. Вони навіть не подумали про те, що ми ж вже гроші витратили, щось підготували».

Тим часом екссолістка гурту Artik & Asti Анна Asti, яка незважаючи на війну в Україні, продовжує жити та працювати в Росії, отримала нагороду «найкраща співачка року» у Москві. Також її дали нагороди в номінаціях «прорив року» і «пісня року» на церемонії нагородження премії RU TV. Нагадаємо, у перші дні повномасштабної війни Анна Asti (справжнє ім'я – Анна Дзюба), яка народилася та виросла в Черкасах, разом з чоловіком-росіянином та своєю родиною перебувала в Україні і ховалася в підвалі під час ракетного обстрілу окупантами. А згодом чкурнула до Росії.

Раніше «Главком» писав, що співачка вразила цинічним відео. У своєму TikTok виконавиця запостила відео з грою «Вгадай слово», де зневажливо поставилася до української мови, назвавши «найсмішніші» слова з нашого лексикону. З радісним виразом обличчя колишня черкащанка посміялася над словами її, як вона заявила, «рідною українською мовою».

«Усім привіт, друзі, з вами Анна Асті і я хочу, щоб ви вгадали кілька слів моєю рідною українською мовою. Ну що, готові? Перше – «парасолька». Це зонтик. Друге слово – «ліхтарик». Знаєте що це? Фонарик. І третє, одне з найсмішніших слів, яке я нещодавно почула від свого товариша – це слово «підозра». Є ідеї? Подозрение. Ось так», – видала Анна.

В коментарях українці пишуть: «Нехай ще додасть до свого словникового запасу словосполучення «тупа п#зда», «Ого, навіть Лорак таким не займалася», «Матінко рідна, ми ще й з одного міста», «А казали, що немає хімзброї. Ось ще одна жертва».

Читайте також: Алан Бадоєв емоційно звернувся до Ані Лорак у Москві: Що в тебе в голові?

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: