41-річна легенда тенісу Серена Вільямс оголосила про вагітність

Фото: соцмережі

Серена Вільямс завершила кар'єру у 2022 році

Багаторазова переможниця турнірів Великого шолома, американка Серена Вільямс підтвердила в соціальній мережі, що чекає на другу дитину.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams)

Про це стало відомо, коли легендарна спортсменка з’явилася з чоловіком на червоній доріжці щорічного балу Інституту костюма Met Gala. Згодом тенісистка опублікувала фотографії з чоловіком Алексісом Оганяном із заходу. Вільямс прокоментувала світлини так: «Була дуже рада, коли Анна Вінтур (організатор щорічного балу Інституту костюма Met Gala) запросила нас трьох на захід».

Вільямс зробила гладку зачіску і прикрасила перлинними нитками волосся. Спортсменка показала живіт, що округлився, за допомогою обтягуючої сукні від Gucci з пишною білою спідницею з тюлю і сріблястою вишивкою. Чоловік спортсменки з'явився на заході у чорному смокінгу, білій сорочці та краватці-метелику.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams)

Серена та Алексіс виховують 5-річну доньку Олімпію. Спортсменка постійно тішить фанатів милими спільними фотографіями з дівчинкою. На початку цього року зірка тенісу поділилася знімком та відео, на яких вони позують у однакових чорних піжамах із білими сердечками. А минулого року Серена Вільямс разом із Олімпією знялася у рекламній кампанії весняно-літньої колекції бренду взуття Stuart Weitzman.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams)

Серена Вільямс завершила кар'єру у 2022 році. Вона є 23-кратною чемпіонкою турнірів Великого шолома в одиночному розряді, чотириразовою олімпійською чемпіонкою, переможницею 73 турнірів WTA.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: