Полякова полетіла з донькою на елітний відпочинок та показалася в купальнику (фото)

Полякова зробила фотосесію на пляжі
фото: polyakovamusic / Іnstagram

Знаменита білявка розповіла про спонтанну відпустку

Українська співачка Оля Полякова спонтанно полетіла на острів Занзібар разом зі старшою донькою Марією. Про це вона розповіла в соцмережах.

За словами співачки, після закінчення її концерту в Хмельницькому, вона побачила, що до Кишинева їхати шість годин. А звідти зранку якраз планувався літак до Занзібару. Так, разом з донькою вони вирішили вирушити до Африки на елітний відпочинок. Втім, щойно вони прибули, як розпочався дощ.

«Я вирішила їхати на Занзібар в один день. Просто так склалися зорі. Я виступала у Хмельницькому, а з Хмельницького до Кишинева шість годин їзди. У Кишиневі був літак до Занзібару. Так ми сюди й потрапили. Тут сезон дощів і нам про це, правда, ніхто не сказав. Але ми б усе одно поїхали б, якщо чесно. Дощ буває, але він не на весь день», - розповіла зірка у своєму Instagram.

Полякова на відпочинку з донькою
Полякова на відпочинку з донькою
фото: polyakovamusic / Іnstagram

Полякова показала як ніжиться на пляжі та плаває в океані. Артистка зазначила, що вода дуже тепла, проте їй не вистачає приватності, як на Мальдівах. Також українську співачку потішила місцева кухня.

«На Занзібарі море як на Мальдівах, просто в нуль. Називається «навіщо платити більше», але звісно немає такої приватності, як на Мальдівах. Тут такий піонерський табір. Усі ходять в один час їсти, пити», – поділилася Полякова.

Оля Полякова на відпочинку
Оля Полякова на відпочинку
фото: polyakovamusic / Іnstagram

До того ж знаменитість зазначила, що їхній з донькою відпочинок триватиме шість днів. І сміючись додала, що має надію оминути осуду. «Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла. Я всього на шість днів», – зізналася співачка.

Полякова на Занзібарі
Полякова на Занзібарі
фото: polyakovamusic / Іnstagram

Оля з 18-річною Марією не гаяли часу та зробили фотосесію на пляжі. Співачка попозувала у купальнику, а її старша донька – у пляжному вбранні на тлі океану.

Марія Полякова
Марія Полякова
фото: polyakovamusic / Іnstagram

Раніше Полякова розповіла, чи продала свій будинок в Москві.

Нагадаємо, продюсер Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Оля Полякова та інші популярні українські артисти після початку повномасштабного вторгнення. До великої війни знаменитості в середньому заробляли приблизно $1 млн на рік, а зараз їхній дохід становить близько $150-200 тис. на рік.

Крім того, продюсер Полякової розкрив її гонорар на скандальному весіллі та секрет торта за 100 тис. грн.

Читайте також: «Вивозила гроші в трусах»: Полякова зізналася, як виїжджала за кордон після 24 лютого 2022-г

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: