Алла Пугачова повернулася до Росії (відео)

РосЗМІ пишуть, що Пугачова вирішила повернутися додому на тлі бойового конфлікту в Ізраїлі
фото: mk

Співачка прибула потягом з Пскова одна, без чоловіка Максима Галкіна та дітей

Співачка Алла Пугачова, яка вже давно проживає з родиною за кордоном, несподівано повернулася до Москви. Її помітили вранці в п'ятницю, 3 листопада, на Ленінградському вокзалі – знаменитість приїхала одна, без чоловіка Максима Галкіна та дітей, потягом з Пскова.

Зазначається, що співачка залишила потяг однією з останніх, так що залишилася непоміченою рештою пасажирів. По перону Пугачова пройшла у супроводі двох помічників – чоловіка та жінки, після чого залишила вокзал на чорному автомобілі представницького класу із затемненим склом.

Скільки співачка пробуде у Росії, невідомо, а її помічниця Олена Чупракова заявила російським журналістам, що нічого не знає про повернення Пугачової до Росії.

У росЗМІ пишуть, що у замку Пугачової у Грязі ведуться масштабні роботи по господарству. Імовірно, співачка має повернутися додому на тлі бойового конфлікту в Ізраїлі, де вона проживала останнім часом.

Нагадаємо, міністерство юстиції РФ внесло артиста Максима Галкіна до списку фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Стверджувалося, що комік веде політичну діяльність та отримує допомогу від іноземного джерела України. Галкін своєю чергою потролив ініціаторів присвоєння йому звання «іноагента».

Також «Главком» писав, що Алла Пугачова заявила, що дії влади РФ «роблять країну ізгоєм та обтяжують життя громадян». Артистка наголосила, що солідарна зі своїм чоловіком та публічно звернулася до Мін’юсту РФ з проханням теж додати її до переліку осіб «іноземних агентів» – Пугачова підтримала антивоєнну позицію Галкіна та звернулася до влади РФ.

Читайте також: Репетитори з івриту і купівля будинку. Стало відомо, як Пугачова та Галкін живуть в Ізраїлі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: