Мережа обговорює краватку Кулеби, яку він одягнув на зустріч із Орбаном (фото)

Кулеба здивував користувачів соцмереж своєю краваткою
фото: Yan Dobronosov

Користувачі соцмереж роздумують над тим, хто насправді зображений на краватці

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на зустріч двох лідерів України та Угорщини одягнув краватку, ймовірно, із зображеннями верблюдів. Це демонструють кадри, які опублікував фотограф Ян Доброносов.

Кулеба одягнув синю краватку, на якій зображено коричневих верблюдів.

Мережа обговорює краватку Кулеби, яку він одягнув на зустріч із Орбаном (фото) фото 1

Користувачі соцмереж активно обговорюють краватку Кулеби та роздумують над тим, хто насправді зображений на ній.

Мережа обговорює краватку Кулеби, яку він одягнув на зустріч із Орбаном (фото) фото 2
скріншот коментарів

Нагадаємо прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув 2 липня до Києва та заявив, що його візит до Києва пов'язаний із головуванням Будапешта в Європейському Союзі. Орбан  вже прокоментував свій візит до Києва.  

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час зустрічі в Києві говорили про майбутнє Європи, безпеку, міжнародне право і Формулу миру. Про це повідомив  керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

1 липня Угорщина прийняла естафету у Бельгійського головування в ЄС та перебрала на себе організацію роботи Ради ЄС на наступні пів року.

Прем'єр-міністр Бельгії Александр Де Кроо прокоментував майбутнє головування Угорщини в Раді ЄС. Головування в Раді ЄС не означає, що хтось один керує Європою. Про це заявив прем'єр-міністр Бельгії Александр Де Кроо, якого Politico попросило дати пораду прем'єр-міністру Угорщини Віктору Орбану.За словами Де Кроо, головування в ЄС не означає, що хтось є «босом Європи», а скоріше означає пошук компромісу.

Раніше Угорщина неодноразово блокувала військову допомогу Україні від Євросоюзу, а також запровадження санкцій ЄС проти Росії та початок переговорів про вступ України до ЄС.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: