Павло Зібров у річницю весілля зробив дружині особливий подарунок

фото: скріншот

Виконавець присвятив своїй коханій нову композицію, яку назвав «Кохання»

Український співак Павло Зібров 25 серпня зі своєю дружиною Мариною святкує річницю їхнього весілля. Цього дня коханій Павла Зіброва виповнюється 64 роки. З нагоди подвійного свята співак зробив дружині особливий сюрприз.

На своїй сторінці в Instagram артист присвятив пост своїй коханій. Він розмістив відео, де поділився їхніми фотографіями. Серед інших були також кадри з їхнього другого весілля, яке відбулося в 2019 році. На фото видно Павла Зіброва у білому смокінгу, а Марина постала у весільній пишній сукні.

Павло Зібров у річницю весілля зробив дружині особливий подарунок фото 1
Павло Зібров у річницю весілля зробив дружині особливий подарунок фото 2
Павло Зібров у річницю весілля зробив дружині особливий подарунок фото 3

Співак висловив подяку своїй кохані за те, що вона є у нього, а також побажав їй всього лише найкращого.

«Я від щирого серця вітаю тебе, моє сонечко з цим прекрасним днем. Насамперед хочу побажати тобі міцного здоров'я, сталевих нервів, натхнення, кохання та мирного переможного неба України! Нехай кожен твій день починається і закінчується радістю, красою і щасливою усмішкою, мелодією зачарованої душі і сердечною теплотою, попри всі болючі події навколо. Ти неймовірно сердечна, душевна, капітан моєї душі та творчості! Залишайся такою ж красивою, ніжною дружиною, вірним порадником і найкращою мамою. Я щасливий чоловік, тому що поруч зі мною завжди ти - моя кохана!», – звернувся до дружини співак.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

Зокрема Павло Зібров підготував особливий сюрприз для своєї дружини. Виконавець присвятив їй свою нову композицію, яку назвав «Кохання». Шанувальники співака зможуть послухати цей трек згодом, а наразі ж ця пісня доступна лише для Зіброва та його дружини.

Раніше повідомлялося, що народний артист України Павло Зібров випустив нову версію легендарного хіта «Білий цвіт на калині». 

Додамо, що співак Павло Зібров в інтерв’ю тележурналістці та блогеру Олесі Бацман розповів, як він живе в умовах повномасштабної війни. За словами артиста, його театр пісні нині не працює, сам виконавець дає переважно благодійні концерти, а заробляє на життя – викладацькою діяльністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: