«Білий цвіт на калині». Зібров презентував нову версію легендарної пісні

«Білий цвіт на калині» – легендарна пісня, яку я співаю вже понад 25 років», – нагадав артист
фото з відкритих джерел

Хіт уже доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках

Народний артист України Павло Зібров випустив нову версію легендарного хіта «Білий цвіт на калині». Про це виконавець написав на своїй сторінці в Instagram.

Нове аранжування зробив відомий піаніст Андрій Соловйов, креативна ідея доньки Павла Миколайовича – Діани Зібрової, а над відео працював Максим Бондаренко.

«Білий цвіт на калині». Зібров презентував нову версію легендарної пісні фото 1

 «Білий цвіт на калині – легендарна пісня, яку я співаю вже понад 25 років на всіх весіллях, – знайшла нові сенси під час війни. Присвячую її як голова партії шанувальників жінок всім дівчатам, які чекають на свого коханого, мріють про білу фату та весілля. Лірична, ніжна, сповнена кохання та нестримних почуттів очікування – я впевнений, вам сподобається нова версія цієї легендарної пісні!», – прокоментував прем’єру артист.

Хіт уже доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках, а відео можна побачити на офіційному каналі артиста.

До речі, шанувальники творчості Павла Михайловича  можуть порівняти останню версію пісні зі старим хітом. Новинка більш лірична, а старий варіант має запальні нотки.

Додамо, що співак Павло Зібров в інтерв’ю тележурналістці та блогеру Олесі Бацман розповів, як він живе в умовах повномасштабної війни. За словами артиста, його театр пісні нині не працює, сам виконавець дає переважно благодійні концерти, а заробляє на життя – викладацькою діяльністю.

Читайте також:
Павло Зібров: Я чемпіон з виступів у Трускавці. За 30 років – 286 концертів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: