Павло Зібров отримав посаду, яку пропонували Тіні Кароль

Зібров: Я прийняв пропозицію, я щасливий
фото з відкритих джерел

Народний артист зізнався, допомога якого відомого колеги рятує під час війни

Cпівак Павло Зібров в інтерв’ю тележурналістці та блогеру Олесі Бацман розповів, як він живе в умовах повномасштабної війни. За словами артиста, його театр пісні нині не працює, сам виконавець дає переважно благодійні концерти, а заробляє на життя – викладацькою діяльністю.

Нині співак працює у Київському національному університеті культури і мистецтв, куди його запросив Поплавський: «Пішов з 1 вересня до Михайла Михайловича Поплавського. Він попросив, каже: «Паша, очоль кафедру... Я хочу, щоб ти був завідувачем кафедри естрадного співу». Я прийняв його пропозицію, я щасливий».

Зібров каже, що якийсь час його долали сумніви, бо роками не викладав, однак Поплавський зателефонував дружині Зіброва: «Він їй він сказав: «Марина, це буде тобі на комуналку. Це буде тобі зарплата». Тепер ця робота, за словами співака, дає йому змогу триматися на плаву: «Це виручає. Тому що театр пісні Павла Зіброва закритий. Проте за нього треба платити, за дачу, де ми живемо, за квартиру».

Раніше «Главком» писав, що рік тому очолити кафедру естрадного співу Поплавський публічно пропонував Тіні Кароль. Однак згодом співачка в інтерв'ю «Світському життю» зізналася, що ректор не радився з нею, коли виставив у соцмережі допис про те, що артистка стане завідувачкою кафедри у його виші.

Нагадаємо, на своїй офіційній сторінці в Інстаграм Михайло Поплавський, опублікувавши спільні фото з артисткою, повідомив, що вона погодилася очолити кафедру естрадного співу у Київському університеті культури та мистецтв. «Він запропонував і відразу оголосив, – розповідала Кароль. – Звісно, я можу і вмію, але вести журнали? Мені є поки що чим зайнятися».

Читайте також: Сюрприз для Клінтон та золота прикраса з минулого. Чотири яскравих образи Зеленської в ОАЕ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: