«А фемінізм – це жіночий егоїзм»: Олег Скрипка зробив скандальну заяву

Український співак, музикант та лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка
фото: instagram/o.skrypka

Скрипка говорить, що батьки повинні виховувати дівчат господинями та вчити їх поважати чоловіків

Український співак, музикант та лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка порівняв французьких жінок із українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Такі скандальні заяви артист зробив у подкасті Stand up battle.

«Українські жінки – вони хазяйновиті, вони і сексуальні, вони і розумні, вони як менеджери, вдома роблять затишок і шанують чоловіків. А європейські жінки – вони феміністичні. А фемінізм – це жіночий егоїзм. Є певна ієрархія і є як би самоповага і повага до партнера. І цей фемінізм... дійсно є у жінок самоповага до себе і немає поваги до чоловіка. І воно насаджується в нашу культуру і ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця», – сказав Скрипка.

Олег називає дівчат в Instagram не вихованими.

«І в Україні ці інстасамки – це просто погане виховання жінок, вони просто не виховані. Але не всі. Та золота жінка вона на дні, її просто треба дістати та сказати: українська жінка – ось це», – розповідає співак.

Скрипка говорить, що батьки повинні виховувати дівчат господинями та вчити їх поважати чоловіків.

«У мене дружина – львів'янка, і я дуже вдячний своєму тестеві, бо він дуже правильно виховав свою доньку. Вона має господарність та повагу до чоловіка. Але вона творча людина, вона пише вірші, вміє малювати, вона особистість. Жінки мають бути особистістю, і у боротьбі за особистість жінці треба не втратити, у хорошому сенсі, патріархат з елементами матріархату, який є у нас в Україні», – зазначає артист.

Нагадаємо, що першою дружиною Олега Скрипки була француженка Марі Рібо. Їх стосунки тривали сім років. Наразі Олег Скрипка живе у довгому шлюбі з українкою Наталією Сідь, яка народила йому чотирьох дітей.  

Читайте також: Акторка «Іронії долі» накинулась на Пугачову та Ахеджакову через їхню позицію щодо війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: